
Житомирський кооперативний фаховий коледж бізнесу і права
Житомирский кооперативный профессиональный колледж бизнеса и права
-
Житомир
· вул. Київська, 82
На мапі - zkkbp.com.ua/site.php
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
60J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, 11 клас, денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Економічне.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 10.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, 11 клас, денна (дод. 1)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Економічне.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 26 серпня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, 11 клас, денна (дод. 2)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Економічне.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (18.10.2025 — 30.07.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 29 вересня — 14 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, 9 клас, денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Економічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 15.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, 9 клас, денна (дод. 1)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Економічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 23 серпня.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, 9 клас, денна (дод. 2)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Економічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (18.10.2025 — 30.07.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 29 вересня — 11 жовтня.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
Відгуки
563 частина Бази практики вам ніякої не дадуть,тому не надійтеся що ви чомусь тут навчитеся.Про підготовку до ЗНО/НМТ,вас ніхто готовити не буде,тому вам прийдеться сидіти ночами і вчити самим.Якщо вам пропонують курси для підготовки на вступ у копер,забудьте про їх,ви просто викинете свої кошти на непотріб.
2 частина Трифонова-це просто квіточка,вчить її предмет і ви реально будете щось знати.Криштоп-улюблений викладач багатьох,вона вам і дасть пораду і чогось навчить,також слухайтесь її.Власюк-нічого поганого сказати не зможу .Демчук-з усіх його предметів,він 1 предмет дійсно знає на всі 100%(цитую його слова: це моє уділіще).
1/3 Право 081. Прийшов час говорити, що думаю і підбити підсумки. За усі чотири роки моя думка про цей коледж неодноразово змінювалась, як і я робила сонечко на емоційних гойдалках (у 98% їх влаштовували викладачі). Напевно, це кращий (серед гірших) коледж у Житомирі, але… Чи радила б я вам сюди вступити? Ні. Чи жалкую я, що навчалась тут і не пішла після 2го курсу? Ні. Чи зроблять з вас страшного спеціаліста? Ні. Чи можуть морально принизити? Добряче. Чи вартий молодший спеціаліст майже такої ж суму за рік, як бакалавр? Навряд чи. Чи вимагають хабарі? Ні, але якщо навчання для тебе не в пріоритеті, то за гроші легко усе вирішиш +перед держ.іспитом треба буде скинутись на «подарунок», щоб настрій хороший був. Чи лояльні викладачі? 50/50, дивлячись, як вони будуть до тебе ставитись, у якій фазі сьогодні місяць та яким боком повернутий Юпітер.
2/3 Чи буде у вас незабутнє студентське життя? Все залежить від вас та друзів, яких там знайдете. Чи готують до ЗНО/НМТ? Слабенько, впродовж двох років просто викладали потрібний матеріал, але ніяких «мега курсів» не буде, як можуть розповісти на початку. Чи заберуть вас з руками і ногами на роботу після закінчення? Ні. На четвертому курсі скажуть: «шукайте бази практики самі»,- і так вже й бути, домовляться 1-3 людям за ту практику, у яких реально немає знайомих і тд.
Дивіться також усі коледжі в Житомирі, ЗВО/ВНЗ в Житомирі, курси в Житомирі, репетиторів в Житомирі, роботу в Житомирі.
будяк а не квіточка