
Відокремлений структурний підрозділ «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій»
Обособленное структурное подразделение «Ивано-Франковский профессиональный колледж ресторанного сервиса и туризма Национального университета пищевых технологий»
-
Івано-Франківськ
· вул. Сорохтея, 43, 76014
На мапі - rst.if.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
12D5 Маркетинг
D5 Маркетинг
- Спеціальність «Маркетинг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 4 — 16 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Маркетинг»
D5 Маркетинг
- Спеціальність «Маркетинг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (25.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 12 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Маркетинг»
D5 Маркетинг
- Спеціальність «Маркетинг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 40.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Маркетинг»
D5 Маркетинг
- Спеціальність «Маркетинг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Ліцензійний обсяг — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Маркетинг»
G13 Харчові технології
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.
Дивіться також усі коледжі в Івано-Франківську, ЗВО/ВНЗ в Івано-Франківську, курси в Івано-Франківську, репетиторів в Івано-Франківську, роботу в Івано-Франківську.