ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ»
-
Львів
· вул. Івана Пулюя, 42, 79030
На мапі - lfkhp.com.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
76181 Харчові технології
181 Виробництво харчової продукції, 11кл, денна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 25.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції, 11кл, заочна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції, 9кл, денна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
- Ліцензійний обсяг — 45.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції, КвР, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції, КвР, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 13 липня — 9 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 45.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 11кл, денна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 11кл, заочна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 9кл, денна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
- Ліцензійний обсяг — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, КвР, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, КвР, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 13 липня — 9 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий відбір, Виробництво харчової продукції, КвР, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий відбір, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, КвР, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2023 — 28.02.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір 1, Виробництво харчової продукції, 9кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 3 — 9 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір 1, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 9кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 3 — 9 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір 1, Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, 9кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 3 — 9 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір 2, Виробництво харчової продукції, 9кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.10.2023 — 28.02.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір 2, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 9кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.10.2023 — 28.02.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір 2, Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, 9кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.10.2023 — 28.02.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Виробництво харчової продукції, 11кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2023 — 28.02.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Виробництво харчової продукції, 11кл, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2023 — 28.02.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Виробництво харчової продукції, КвР, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 11кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2023 — 28.02.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 11кл, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2023 — 28.02.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, КвР, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, 11кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2023 — 28.02.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, 11кл, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2023 — 28.02.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, КвР, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, КвР, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, 11кл, денна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, 11кл, заочна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, 9кл, денна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
- Ліцензійний обсяг — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, КвР, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, КвР, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 13 липня — 9 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
49Я закінчила коледж у 2014 році вдячна усім викладачам які нам викладали свою науку щоб зробити знас спеціалістів,, але хочу сказати вам що такі відгуки як ви пишити дуже вражають такого небуло що ви тут виписуєте які гроші хто брав,, а як брали то вже їх вколеджі немає але скажу вам одне ви самі собі виноваті хто заставляє вас давати гроші потрібно вчитись щоб неходить до викладачів і клянчати оцінки і підсуаати їм гроші задумайтесь хто робить цю корупції окрім вас на першому місці,,,, Задумайтесь і нелийте бруду на коледж...
Не згідна з більшістю відгуків! коледж хороший , а викладачі найкращі!!! не потрібно наговорювати на економічне відділення! Завдяки цим викладачам я працюю по спеціальності і займаю престижну посаду! Для чого наговорювати на всіх ,якщо у ВАС був конфлікт з одним викладачем
Викладачі дуже хороші, приємні. Ніколи не було ніяких проблем. Завжди допоможуть, підтримають. Провчившись 4 роки, дуже задоволена. Рекомендую поступати. А ті хто пишуть не хороше, Будьте розумніші, не пишіть всяку фігню.
Закінчила коледж цього року,спеціальність «Маркетинг». Викладачі чудові,завжди розуміють тебе і стають розуміючими друзями. Куратор мені попався так собі, старша людина,кандидат наук але бере взятки і прикривається зав відділенням(хотя на справді це не так). Думала,що перед закінченням виробничу практику я буду проходити як і повинно бути по своїй спеціальності але куратор дав тільки один варіант проходження практики і цей варіант був-«Епіцентр» продавцем-консультантом. На вимоги проходити практику у іншому місці відповідала відмовами і грозила не підписати практику,тому місяць часу довелося за безкоштовно і погане харчування, з 10:00 до 16:00розкладати товар на полиці. Тому якщо ви дійсно хочете навчатись у цьому навчальному закладі,то дам одну пораду,ніколи не ведіться на погрози,йдіть до директора або зав відділення і вони вам допоможуть,корупцією тут займаються не всі і самому реально вивчитись на червоний диплом.
Залишити відгук
Дивіться також усі коледжі у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, курси у Львові, репетиторів у Львові, тренінги у Львові, роботу у Львові.
Не раджу вступати в даний навчальний заклад.З кожним роком все гірше і гірше .