Коледжі

Харчові технології

  • вул. Курчатова, 15, м. Полтава, 36034
  • (0532) 66-70-77
    (0532) 66-86-08
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології

67 887 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 143,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2025).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 25, контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 освітня програма
  • вул. Шашкевича, 61, м. Рогатин, Івано-Франківська обл.
  • (03435) 2-14-48
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології

47 700 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 25.02.2027).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
  • Місця: бюджет — 25.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
1 освітня програма
  • вул. Генерала Жмаченка, 26, м. Київ, 02192
  • (044) 543-86-19
    (044) 543-88-14
    (044) 543-13-03
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології (2 хвиля) (9 кл.)

25 900 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Ресторанного господарства.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2027).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 25 — 30 серпня.
  • Місця: контракт — 6.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 6 програм
  • вул. Курчатова, 13, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.
  • (0564) 65-47-22
    (0564) 94-74-20
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 181 Харчові технології. Повна загальна середня освіта. Денна

24 350 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 120,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Криворізький фаховий коледж торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 25, контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 3 програми
  • вул. Євгена Коновальця, 140, м. Івано-Франківськ, Івано-Франківська обл., 76014
  • (034) 253-14-00
  • Державний.

181 Харчові технології в ресторанному господарстві

23 900 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 134,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 20, контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 2 програми
  • вул. Жуковського, 66, м. Запоріжжя
  • (050) 626-45-06
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології (Бродильне виробництво і виноробство)

23 508 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 29.01.2027).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
  • Місця: бюджет — 10, контракт — 6.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 14 програм
  • вул. Дмитра Дорошенка, 57, м. Київ, 01042
  • (044) 529-31-51
    (044) 529-73-41
    (050) 357-14-82
    (097) 494-46-76
    (096) 940-34-95
    (067) 898-45-47
    (066) 460-43-92
    (050) 735
  • Державний. Рівень акредитації II.

181 Виробництво харчової продукції (бюджет, контракт)

22 800 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2027).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
  • Місця: бюджет — 75, контракт — 75.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 27 програм
  • вул. Кам'янецька, 114, м. Хмельницький, 29016
  • (03822) 2-25-17
    (03822) 2-22-04
    (03822) 2-25-77
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології, 11 клас

22 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 111,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 20, контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 6 програм
  • вул. Ломоносова, 18, м. Київ, 03022
  • (044) 258-20-29
  • Приватний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології, вступ на основі кваліфікованого робітника денна (1 сесія)

21 200 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Денна форма навчання.
  • 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2024).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
  • Місця: контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 25 програм
  • вул. Івана Пулюя, 42, м. Львів, 79030
  • (032) 263-62-61
    (032) 263-81-09
    (097) 975-29-29
  • Державний.

181 Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, 11кл, денна, основна

21 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 112,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Ліцензійний обсяг — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 32 програми