Коледжі

Харчові технології

363 результати

  • вул. Курчатова, 15, м. Полтава, 36034
  • (0532) 66-70-77
    (0532) 66-86-08
  • Державний. Рівень акредитації I.

G13 Харчові технології

71 281 грн. за рік / бюджет
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 освітня програма
  • вул. Шашкевича, 61, м. Рогатин, Івано-Франківська обл.
  • (03435) 2-14-48
  • Державний. Рівень акредитації I.

G13 Харчові технології

51 400 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2025 — 25.02.2029).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 14 липня.
  • Ліцензійний обсяг — 25.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
1 освітня програма
  • вул. Київська, 80, м. Вінниця
  • (0432) 66-50-05
    (096) 760-54-48
  • Державний. Рівень акредитації II.

G13 Харчові технології

42 745 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету".
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 14 липня.
  • Місця: контракт — 120.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 5 програм
  • вул. Кафедральна, 6, м. Луцьк, Волинська обл.
  • (096) 847-76-24
    (095) 859-52-90
  • Державний. Рівень акредитації II.

G13 Харчові технології, 11 клас, денна, основна

29 900 грн. за рік / бюджет
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 6 програм
  • вул. Князя Романа Мстиславича, 26, м. Київ, 02192
  • (044) 592-29-01
    (044) 543 -88-14
    (044) 543 -13-03
  • Державний. Рівень акредитації I.

G13 Харчові технології (11кл. добір)

28 900 грн. за рік
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Ресторанного господарства.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 30.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 4 програми
  • вул. Кам'янецька, 114, м. Хмельницький, 29016
  • (0382) 67-16-04
    (0382) 67-25-16
  • Державний. Рівень акредитації I.

G13 Харчові технології, БСО

28 000 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення підприємництва та технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 14 липня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 6 програм
  • вул. Євгена Коновальця, 140, м. Івано-Франківськ, Івано-Франківська обл., 76014
  • (034) 253-14-00
  • Державний.

G13 Харчові технології в ресторанному господарстві

27 900 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 14 липня.
  • Місця: контракт — 14.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 3 програми
  • вул. Курчатова, 13, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.
  • (0564) 65-47-22
    (0564) 94-74-20
  • Державний. Рівень акредитації I.

G13 G13 Харчові технології. Базова середня освіта. Денна

27 800 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Криворізький фаховий коледж торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 14 липня.
  • Місця: бюджет — 75, контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 3 програми
  • вул. 8-го Березня, 8, м. Луцьк, Волинська обл., 43005
  • (0332) 23-03-13
    (068) 479-02-69
  • Приватний.

G13 Харчові технології (СКР-1)

26 000 грн. за рік
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 14 програм
  • 1-й провулок Кармелюка, 6, м. Чернівці, 58003
  • (0372) 53-89-95
    (0372) 53-05-92
    (0372) 53-89-86
  • Державний. Рівень акредитації I.

G13 G13 Харчові технології ( на базі 11 класів) (05.07-02.08)

25 400 грн. за рік
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 01.02.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 16 програм