Коледжі

Харчові технології

  • вул. Курчатова, 15, м. Полтава, 36034
  • (0532) 66-70-77
    (0532) 66-86-08
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології

67 887 грн. за рік / бюджет
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 освітня програма
  • вул. Шашкевича, 61, м. Рогатин, Івано-Франківська обл.
  • (03435) 2-14-48
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології

50 000 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 25.02.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Ліцензійний обсяг — 25.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
1 освітня програма
  • вул. Кафедральна, 6, м. Луцьк, Волинська обл.
  • (096) 847-76-24
    (095) 859-52-90
  • Державний. Рівень акредитації II.

181 Харчові технології, 11 кл, денна, основна

28 000 грн. за рік / бюджет
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 10, контракт — 8.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 5 програм
  • вул. Курчатова, 13, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.
  • (0564) 65-47-22
    (0564) 94-74-20
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 181 Харчові технології. Базова середня освіта. Денна

26 000 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Криворізький фаховий коледж торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 75, контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 3 програми
  • вул. Євгена Коновальця, 140, м. Івано-Франківськ, Івано-Франківська обл., 76014
  • (034) 253-14-00
  • Державний.

181 Харчові технології в ресторанному господарстві

25 900 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 46, контракт — 29.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 2 програми
  • вул. Генерала Жмаченка, 26, м. Київ, 02192
  • (044) 543-86-19
    (044) 543-88-14
    (044) 543-13-03
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології (9 клас)

25 900 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Ресторанного господарства.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 50, контракт — 18.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 3 програми
  • вул. Кам'янецька, 114, м. Хмельницький, 29016
  • (03822) 2-25-17
    (03822) 2-22-04
    (03822) 2-25-77
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології, 9 клас

25 000 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення підприємництва та технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 35, контракт — 65.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 7 програм
  • 1-й провулок Кармелюка, 6, м. Чернівці, 58003
  • (0372) 53-89-95
    (0372) 53-05-92
    (0372) 53-89-86
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 181 Харчові технології ( на базі 11 класів) (05.07-02.08)

23 100 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 01.02.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 21 програма
  • вул. Ярослава Мудрого, 25/2, м. Біла Церква, Київська обл.
  • (04563) 5-35-67
    (04563)  5-15-46
    (096) 996-52-86
    (066) 337-82-16
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Зберігання, консервування та переробка м'яса (11 клас)

22 900 грн. за рік / бюджет
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 29.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 5, контракт — 45.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 7 програм
  • вул. Дмитра Дорошенка, 57, м. Київ, 01042
  • (044) 529-31-51
    (044) 529-73-41
    (050) 357-14-82
    (097) 494-46-76
    (096) 940-34-95
    (067) 898-45-47
    (066) 460-43-92
  • Державний. Рівень акредитації II.

181 Виробництво харчової продукції (бюджет, контракт)

22 800 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 75, контракт — 75.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 27 програм