Коледжі

Харчові технології

  • вул. Духновича, 6, м. Свалява, Закарпатська обл.
  • (03133) 2-33-86
    (03133) 2-24-78
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Бродильне виробництво і виноробство

14 205 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 4 місяці навчання (10.10.2023 — 30.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 26 вересня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 107 програм
  • вул. Матросова, 39, м. Заводське, Лохвицький р-н, Полтавська обл., 37240
  • (05356) 3-54-46
    (05356) 3-54-58
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 181 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна

9 675 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 120,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 3, контракт — 57.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 33 програми
  • вул. 50-річчя Жовтня, 88, м. Гадяч, Полтавська обл., 37300
  • (05354) 2-38-92
    (05354) 2-16-69
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології

15 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 135,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Державний навчальний заклад "Гадяцьке вище професійне аграрне училище".
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 6 місяців навчання (01.09.2023 — 14.03.2025).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 20, контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 освітня програма
  • вул. Жуковського, 66, м. Запоріжжя
  • (050) 626-45-06
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)

11 268 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 150,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 30.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 5, контракт — 4.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 14 програм
  • вул. Барикадна, 51, м. Харків, 61098
  • (057) 372-35-22
    (057) 372-40-27
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 ПЗСО,заочна, 181 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка молока

12 937 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення харчових технологій.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 63 програми
  • вул. О. Басараб, 1, м. Бурштин, Івано-Франківська обл.
  • (03438) 4-21-74
    (03438) 4-58-37
  • Державний. Рівень акредитації II.

181 181 Харчові технології

10 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 154,00
Прохідний бал 2023 (контракт): 147,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бурштинський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету".
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2023 — 30.01.2025).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Ліцензійний обсяг — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 3 програми
  • пл. Червона, 2, м. Іллінці, Вінницька обл.
  • (04345) 2-15-98
    (04345) 2-31-98
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології

бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 130,00
Прохідний бал 2023 (контракт): 115,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення виробництва і переробки продукції тваринництва.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 7, контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 11 програм
  • вул. Шашкевича, 61, м. Рогатин, Івано-Франківська обл.
  • (03435) 2-14-48
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології

47 700 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 25.02.2027).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
  • Місця: бюджет — 25.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
1 освітня програма
  • вул. Вознесенського, 5, м. Краматорськ, Донецька обл.
  • (06264) 3-41-75
    (06264) 3-41-77
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Виробництво харчової продукції

бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2023 — 11.02.2025).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Ліцензійний обсяг — 30.
  • Регіональний коефіцієнт — 0.
1 освітня програма
  • вул. Кобилянської, 105, м. Сокиряни, Чернівецька обл., 60200
  • (03739) 2-14-04
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Фаховий молодший бакалавр "Харчові технології"

1 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 110,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Сокирянське вище професійне училище.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2025).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 15, контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 2 програми