Коледжі

Коледжі, училища, ліцеї в Вінниці | Харчові технології

8 результатів

  • просп. Юності, 8, м. Вінниця, 21021
  • (096) 898-27-96
  • Державний. Рівень акредитації II.

181 Додатковий набір Зберігання, консервування та переробка молока БЗСО 1 курс

12 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (15.08.2024 — 31.12.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 9 серпня.
  • Місця: контракт — 35.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 22 програми
  • вул. Київська, 118, м. Вінниця
  • (0432) 67-04-70
    (0432) 66-71-52
    (0432) 61-42-21
  • Державний. Рівень акредитації III.
  • вул. Київська, 80, м. Вінниця
  • (0432) 66-50-05
    (096) 760-54-48
  • Державний. Рівень акредитації II.

181 Харчові технології (Додатковий прийом)

21 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету".
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 — 23 серпня.
  • Місця: контракт — 115.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 5 програм
  • вул. Хмельницьке шосе, 145, м. Вінниця
  • (0432) 51-15-67
    (0432) 51-34-28
    (0432) 51-32-80
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології

20 000 грн. за рік / бюджет
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: ДПТНЗ "Вінницьке вище професійне училище сфери послуг".
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (02.09.2024 — 01.02.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 1 програма
  • вул. Привокзальна, 38, м. Вінниця
  • (0432) 27-37-76
    (0432) 27-73-93
  • Державний. Рівень акредитації II.

181 Виробництво жирів і жирозамінників

18 900 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення технології та організації виробництва і теплоенергетики.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 20, контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 3 програми
  • вул. Гонти, 39, м. Вінниця
  • (0432) 55-26-07
    (0432) 55-26-08
  • Державний. Рівень акредитації II.
  • вул. Сергія Зулінського, 27, м. Вінниця
  • (0432) 50-98-64
    (0432) 50-98-69
    (0432) 65-53-63
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • вул. Академіка Янгеля, 59, м. Вінниця, 21009
  • (0432) 61-65-63
    (093) 858-53-87
    (098) 518-42-44
  • Приватний. Рівень акредитації I.

181 181 Харчові технології, Третій етап, Фаховий молодший бакалавр, Кваліфікований робітник, Небюджетна, Заочна

14 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (30.10.2024 — 28.04.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 18 жовтня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 20 програм

Дивіться також ЗВО/ВНЗ в Вінниці, курси в Вінниці, репетиторів в Вінниці, роботу в Вінниці.