Коледжі

Виробництво та технології

  • вул. Чорноморського козацтва, 12, м. Одеса, 65003
  • (048) 723-55-29
    (048) 723-74-09
    (048) 723-80-10
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 181 (Зберігання і переробка зерна) 11 кл з/в

4 620 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 132 програми
  • бул. Машинобудівників, 40, м. Краматорськ, Донецька обл.
  • (062) 641-47-18
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Технологія приготування їжі

5 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 8 місяців навчання (01.11.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 30 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 12 програм
  • с. Коробки, Каховський район, Херсонська обл., 74824
  • (05536) 93-3-96
    (05536) 93-1-78
    (05536) 93-1-93
  • Державний. Рівень акредитації II.

181 харчові технології

6 300 грн. за рік / бюджет
Прохідний бал 2024 (бюджет): 140,00
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчові технології.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 16, контракт — 7.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 5 програм
  • вул. Київська, 40/1, м. Могилів-Подільський, Вінницька обл.
  • (04337) 6-25-61
    (04337) 6-28-50
    (04337) 6-27-97
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Виробництво харчової продукції на основі повної загальної середньої освіти (заочна контрактна форма навчання)

6 500 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 4 місяці навчання (21.10.2024 — 08.02.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 6 жовтня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 11 програм
  • просп. Дмитра Яворницького, 76, м. Дніпро
  • (056) 745-32-01
    (068) 253-82-13
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Зберігання і переробка зерна на основі повної загальної середньої освіти

7 000 грн. за рік / бюджет
Прохідний бал 2024 (бюджет): 115,00
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ "ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ДНІПРОВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО АГРАРНО-ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ".
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.10.2024 — 30.04.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 12, контракт — 13.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 13 програм
  • бул. Машинобудівників, 36, м. Краматорськ, Донецька обл.
  • (050) 851-07-71
    (050) 141-00-61
  • Державний. Рівень акредитації I.

182 Моделювання та конструювання промислових виробів

7 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Технології легкої промисловості», на 1 курс.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 4 місяці навчання (31.10.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 серпня — 31 жовтня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 10 програм
  • вул. Музейна, 3, м. Чернігів, 14000
  • (046) 264-59-70
    (046) 277-85-82
    (046) 267-60-36
    (050) 410-01-96
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 181 Харчові технології (1 сесія)

7 800 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (23.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 9 — 14 вересня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 26 програм
  • просп. Юності, 8, м. Вінниця, 21021
  • (096) 898-27-96
  • Державний. Рівень акредитації II.

181 Додатковий набір Технологія молока Заочне ПЗСО

8 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (15.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 9 вересня.
  • Місця: контракт — 4.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 22 програми
  • вул. Леніна, 9/17, м. Полтава, 36000
  • (05322) 7-27-26
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології

8 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки навчання (01.11.2024 — 30.10.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 25 вересня — 22 жовтня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 27 програм
  • вул. Василя Тютюнника, 9, м. Київ, 03150
  • (044) 528-16-91
    (044) 529-04-94
    (044) 528-53-55
    (044) 528-17-00
  • Державний. Рівень акредитації I.

184 Буріння свердловин на тверді корисні копалини і воду

8 400 грн. за рік / бюджет
Прохідний бал 2024 (бюджет): 145,00
Прохідний бал 2024 (контракт): 135,00
  • Спеціальність «Гірництво», на 1 курс.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (15.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 5 програм