Speak English, центр іноземних мов

Англійська мова, офлайн та онлайн



  • 900 грн на місяць

Про курс

Центр Іноземних Мов «Спік Інглиш» - єдині ліцензовані курси англійської мови у місті Бровари!

Тому, якщо Ви вирішили вивчити англійську мову - ласкаво просимо до нас!

Той факт, що знання англійської мови на сьогодні є одним з найважливіших критеріїв оцінки рівня освіченості людини та її здатності до спілкування – не потребує ніяких доказів. Кожна сучасна особистість розуміє, що англійська мова допомагає вільно спілкуватися з партнерами з бізнесу, робить відпочинок за кордоном більш комфортним і значною мірою розширює можливості людини.

У десятках країн англійська мова вважається офіційною або переважаючою, вона завоювала статус лідера серед мов світового значення. Мільйони мешканців нашої планети знають її ідеально, і ще стільки ж ще тільки намагаються її вивчити. «Центр Іноземних Мов «Спік Інглиш» пропонує приєднатися до захоплюючого процесу навчання і записатися на курси іноземних мов. Тепер ми не лише в Києві, але і в Броварах.

Чому наші курси англійської мови найкращі?

Унікальна методика

Спеціалістами нашого Центру була розроблена унікальна методика навчання, яка включає:

  • правильну подачу інформації та ефективне її засвоєння завдяки комбінуванню різноманітних методик, націлених на результат;
  • можливість працювати в групі, висловлювати свої побажання стосовно процесу навчання, корегувати запропонований план занять;
  • підбір підручників і допоміжної літератури в залежності від побажань студентів, їхніх мовних можливостей і вподобань щодо конкретних авторів та видавництв.

Курси англійської мови в Броварах направлені на те, щоб усі клієнти, як дорослі, так і діти, успішно пройшли навчання та подолали існуючий у них мовний бар’єр.

Індивідуальний підхід до кожного студента.

Орієнтуючись на Ваші цілі та потреби щодо навчання, й відштовхуючись від Ваших базових знань, спеціалісти нашого Центру складуть програму навчання, яка підходить виключно для Вас. Таким чином, з допомогою курсів англійської мови трирічний малюк опанує базові знання, старша дитина пройде підготовку до школи, старшокласник відмінно впорається з екзаменами і успішно складе, в тому числі, ще й міжнародне тестування, студент забезпечить собі можливість після закінчення навчання у ВУЗі працювати за кордоном. Для дорослої категорії населення курси іноземних мов відкриють нові кордони в роботі, допоможуть здобути впевненість у власних професійних можливостях, дадуть перспективу зростання.

Гнучкий формат навчання

Враховуючи Ваші побажання, ми пропонуємо декілька форм навчання для того, щоб Ви могли вибрати те, що підходить власне Вам:

  • групове навчання,
  • індивідуальне,
  • корпоративне,
  • Speaking Club.

Бюро перекладів.

Центр Іноземних Мов «Speak English» - це не тільки курси іноземних мов (англійської, німецької, італійської, іспанської, французької, російської (як іноземної) та інших), але і бюро перекладів. Ми робимо усі види перекладів швидко та якісно: письмовий (завірений нотаріально або печаткою бюро перекладів), усний (послідовний та синхронний). Наші дипломовані перекладачі-професіонали справляться в найкоротші терміни із завданнями любої складності та тематики: юридичні документи, договори, контракти, технічні інструкції, медичні тексти, сайти тощо.

Зручне розташування

Завдяки тому, що наш Центр працює Броварах, ви легко можете записатися в те відділення, яке максимально близько розташоване до Вашого дому або офісу.

У Центрі Іноземних Мов «Speak English» можна скористатися послугами гіда-перекладача або зовсім недорого самостійно пройти інтенсивні курси вивчення всіх мов, що важливо для спеціалістів, які постійно виїжджають за кордон по роботі. А можна просто підготуватися до відпустки, запланованої далеко за межами України. Після закінчення кожного рівня навчання на курсах іноземних мов, студенти отримують сертифікати.

Курси англійської мови від «Speak English» - це прекрасна можливість самореалізуватися в житті і відкрити двері до світу нових перспектив і можливостей!

Подробиці на нашому сайті www.speakenglish.com.ua

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Антон,15.11.2021, 14:09
Прекрасные курсы, интересное обучение, рекомендую!
Дарія,11.11.2021, 12:35
Чудова школа,професійні викладачі,захоплююче навчання,повністю задоволена вибором курсів!

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Броварах, коледжі в Броварах, репетиторів в Броварах, роботу в Броварах.