Діскавері, освітній центр

Майстер нігтьового сервісу



  • 2 500 грн за курс

Про курс

Нігтевой сервис сьогодні став найбільш затребуваною і актуальною послугою в індустрії краси. Попит на послуги манікюру, педикюру, нарощування і дизайну нігтів стрімко зростає.

Більш детально можна ознайомитись:
Наш сайт: www.discovery.sumy.ua
наша група в Facebook: https://www.facebook.com/pg/discovery2007/posts

Переваги наших курсів:

  • Пройшовши навчання в нашому центрі, Ви отримаєте шанс стати професіоналом нігтьового сервісу, не несучи зайвих витрат на відвідування салонів краси.
  • У Вас також з'явиться можливість додаткового і гарантованого заробітку. Ви відкриєте для себе нове мистецтво, хобі, а можливо і професію.
  • Наші курси - це комплексна програма широкого спектра теретичної знань і практичних навичок «від А до Я» - від базових знань по догляду за нігтями, до сучасних технологій нарощування нігтів.
  • Наші курси коштують недорого, тому що матеріали не входять у вартість навчання. Матеріали Ви купуєте самостійно, пройшовши інструктаж у викладача, який навчить Вас, де як грамотно вибрати якісний матеріал за розумними цінами. Ваші особисті матеріали та інструменти будуть завжди з Вами: на заняттях, вдома для виконання домашніх практичних занять. Цими інструментами Ви будете працювати з клієнтами і заробляти гроші.
  • Обслуживши п'ять клієнтів після закінчення наших курсів, Ви повернете гроші, які були Вами заплачені за навчання.
  • Навчання проходять в групах. Якщо слухачеві потрібна індивідуальна програма або розклад занять згідно з його життєвому графіку, для для нього передбачена індивідуальна форма навчання.

Курс розрахований на 24 академічних години (12 занять по 2 академічні години).

Програма навчання:

  • Вступне заняття. Інструменти майстра нігтьового сервісу: вимоги до матеріалів та інструментів.
  • Будова нігтьової пластини. Догляд за нігтьової пластиною. Постановка руки.
  • Основи комплексного SPA-догляду за руками. Види манікюру. Техніка виконання класичного манікюру. Правильне лакове покриття.
  • Сучасний класичний педикюр. Види педикюру. Техніка виконання педикюру. Масаж ніг.
  • Грибкові ураження нігтів. Врісший ніготь. Чистота і безпека.
  • Гелеве нарощування нігтів. Основні причини відшарування штучного матеріалу. Як доглядати за нарощеними нігтями. Протипоказання для нарощування.
  • Мокрий манікюр. Практичне заняття.
  • Педикюр. Практичне заняття.
  • Моделювання нігтів на формах. Практичне заняття.
  • Камуфлирующий френч. Техніка виконання. Практичне заняття.
  • Аква-дизайн. Техніка виконання. Практичне заняття.
  • Іспит.

Після закінчення навчання всі слухачі виконують екзаменаційну роботу і отримують сертифікат українською та англійською мовою, в якому вказано обсяг пройденої програми і зазначено, що слухач рекомендований для роботи майстром манікюру, педикюру, нарощування і дизайну нігтів.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Ксюша,01.04.2024, 17:10
Я просто захоплений курсами манікюру, які я пройшла! Це був неймовірний та дуже корисний час. Інструктор Яна Сергіївна є професіоналом своєї справи, і її пристрасть до манікюру справді заразлива. Я здобула так багато знань та навичок, які негайно змогла застосувати на практиці. До того ж, атмосфера на курсах була доброзичливою та підтримуючою, що зробило процес навчання ще приємнішим. Велике дякую за такий чудовий досвід! Я рекомендую ці курси всім, хто хоче освоїти мистецтво манікюру
Єлізавєта,25.09.2023, 17:42
Пройшла курс з манікюру і педикюру у майстрині Яни Сергіївни. Загалом ну дуже сподобалося, багато корисної, функціональної інформації, практика як на муляжах так і на моделях. По завершенню отримала сертифікат і вже набираю практику на рідних та друзях. Однозначно раджу цей курс, у мене залишилися тільки приємні враження і емоції♥️
Єлізавєта,25.09.2023, 17:38
Пройшла курс з манікюру та педикюру у майстрині Яни Сергіївни. Все дуже сподобалося, гарні пояснення, багато корисної, функціональної інформації, практика як на муляжах, так і на моделях, все зрозуміло та лаконічно. По завершенню курсу отримала сертифікат і вже роблю нігті рідним та друзям. Раджу проходити даний курс без вагань, по завершенню у мене залишилися тількі приємні враження і емоції!♥️
Інна,05.05.2023, 19:05
Проходила курс мастера ногтевого сервиса. Училась у Яны Сергеевны, руку поставили с нуля, на теории и практике рассказали и показали как что делать. Научили маникюру, педикюру, наращиванию и паре видов дизайнов.Также была отработка на моделях. Атмосфера на рабочем месте приятная, впечатление тоже! Оставляю положительный отзыв. Тем, кто хочет записаться и научиться,но сомневается сюда записываться – советую не сомневаться! 😊
Валентина Карамышева,24.09.2020, 14:03
Можно в телефонном режиме: 0951860643 Валентина Михайловна.
Татьяна,22.08.2014, 10:03
А как заказывать курс с сайта чтоб получить скидку?
Светлана,23.09.2020, 07:23
Доброе утро. Скажите пожалуйста цену ваших курсов ногтевого сервиса, как записаться и график учебного процесса?
Валентина Карамышева,24.09.2020, 14:07
Звоните 0951860643 Валентина Михайловна

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Сумах, ЗВО/ВНЗ в Сумах, коледжі в Сумах, репетиторів в Сумах, роботу в Сумах.