Speak English, центр іноземних мов

Німецька мова, офлайн, онлайн



  • 900 грн на місяць

Про курс

https://speakenglish.com.ua/

Німецька мова - одна з найбільш поширених мов в Європі і одна з офіційних мов уряду ЄС для ведення переговорів і самітів. Німецька мова використовується для реалізації більшості бізнес проектів і є основним засобом комунікації для вирішення ділових питань.

Німецькою говорять в Німеччині, Австрії, Швейцарії, Ліхтенштейні, Люксембурзі, Бельгії. Общини, що розмовляють німецькою, збереглися в США, Канаді, Росії, Казахстані і в деяких країнах Південної Америки.

Курси по вивченню німецької мови дають можливість відкрити для себе особливості культури центральної Европи. Скільки прекрасних літературних творів написано німецькою! Вивчення німецької мови зробить їх доступними Вам в оригіналі.

Знаючи цю мову Ви зможете оперативно дізнаватися про наукові досягнення у всіх галузях сучасної науки.Нарешті, курси німецької мови допоможуть Вам краще пізнати і зрозуміти Німеччину, її історію і культуру.

Сучасні методики навчання, які використовуються на курсах по вивченню німецької мови, дозволять Вам отримати необхідні знання незалежно від Вашого початкового рівня володіння мовою.

Система рівнів у програмі вивчення Німецької мови

  • Anfänger

    Anfänger – перша сходинка в програмі навчального курсу.

    Тривалість рівня: 70 ак. год (35 занять по 90 хв)

    Слухач отримує елементарні навички усного мовлення (необхідних для адаптації в німецькомовному середовищі), знайомиться з граматикою німецької мови, вчиться розповідати про себе, може пояснити свої бажання (в тому числі як пройти, проїхати, що скільки коштує тощо). На цьому ж етапі велика увага приділяється вимові та правопису.

  • Grundlagen

    Тривалість рівня: 80 ак. год (40 занять по 90 хв)

    Слухач зможе вести розмову на загальні теми: здоров'я, подарунки, Берлін, культура німецькомовних країн (загальна інформація), засвоїть необхідні для цього етапу навчання граматичні структури, значно розширить словниковий запас.

  • Aufbau 1

    Тривалість рівня: 80 ак. год (40 занять по 90 хв)

    Цей рівень дає поглиблене знання граматики і гарне розуміння німецького мовлення (до цього часу у вас вже будуть добре розвинені навички фонематичного слуху).

  • Aufbau 2

    Тривалість рівня: 80 ак. год (40 занять по 90 хв)

    Рівень дозволяє значно поповнити словниковий запас, вивчити більш складні граматичні явища і цим дати можливість виробити первинні навички біглого мовлення.

  • Fortgeschrittene 1

    Тривалість рівня: 90 ак. год (45 занять по 90 хв)

    Рівень закріплює набуті граматичні навички і активізує словниковий запас. Наближує слухача до рівня вільного володіння німецькою мовою.

  • Fortgeschrittene 2

    Тривалість рівня: 100 ак. год (50 занять по 90 хв)

    Рівень високої мовної підготовки. Після його закінчення про Вас скажуть, що Ви прекрасно знаєте німецьку мову. Ви будете вільно розмовляти нею, чудово розуміти усне мовлення і вільно читати книги німецькою мовою.
Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Оксана,05.01.2022, 11:32
Чи видаєте після навчання курсів німецької мови сертифікат?

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Броварах, коледжі в Броварах, репетиторів в Броварах, роботу в Броварах.