Курси

Альфа-інтенсив, cпеціалізований центр німецької мови




Про компанію

Альфа-інтенсив - спеціалізований Центр вивчення німецької мови.

Спеціалізація нашого Центру - інтенсивне навчання німецької мови.

Висококваліфіковані викладачі Центру - команда професіоналів з багатим досвідом викладання німецької мови як іноземної.

Всі викладачі отримали філологічну освіту в університетах Німеччини, працювали за кордоном, мають досвід роботи в мовних школах Німеччини і університетах України.

Викладачі нашого Центру регулярно беруть участь у міжнародних конференціях і семінарах в Німеччині і в регіональних семінарах з обміну досвідом в Україні.

Викладачі Центру мають багаторічний досвід підготовки до здачі міжнародних іспитів (Start Deutsch1 і 2, ZD, DSH і ін.)

Актуальний розклад інтенсивів завжди можно знайти на сайті: http://alpha-intensiv.com.ua/

Категорії курсів


Курси

1
  • 7 500 грн за курс (5 тижнів)
  • Мовні - Німецька мова
  • Молодша школа, середня школа, студенти, дорослі

Відгуки

52
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

занятия заряжают положительной энергией и проходят в интересной форме, преподователи щедро делятся своими знаниями и опытом :). сейчас перерыв и снова продолжу путь к В1

,

хорошие курсы, прошла 3 семестра без задержек в учебном процессе

,

потрапила до Альфи завдяки позтивним відгукам, знайденими в інтернеті. І мій теж буде таким. Я вчуся на групових уроках німецької мови, які проводяться онлайн Заняття повністю співпадють з моїми потребами, рівнем та темпом навчання, рада, що можу отримати знання в дружній та комфортній атмосфері :)

,

Рекомендую школу как для очного так и для дистанционного обучения. на период локдауна занятия проходят с Zoom, без потери качества преподавания. занятия интересные, преподаватели - профессионалы. последний курс проходила в Zoom, находясь в Вене. Отдельная благодарность преподавателю Алексу!

,

есть время учить сейчас и немецкий и английский параллельно, дистанционная работа очень классно позволяет успевать и работать и учиться. Нагрузка в Альфа интенсив дозированная, обучение немецкому проходит интересно, а английский учу в Грейд, тоже все очень нравится, могу порекомендовать обе эти школы!


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.