Shalom baby, сімейний клуб

Художня гімнастика



  • 1 100 грн на місяць

Про курс

Сімейний клуб Shalom Baby запрошує на заняття з художньої гімнастики для дітей от4-7 років.

Художня гімнастика - це видовищний і неймовірно красивий вид спорту, який має всесвітню популярність і мільйони шанувальників.

Відомим фактом є складність тренувань, і багато батьків, ставши перед вибором виду спорту для своєї дитини, віддають перевагу більш щадний.

Гімнастика для дівчаток сприяє розвитку постави, гнучкості тіла і підтримки гарної фізичної форми в цілому. Її мета - сформувати міцне спортивна статура, необхідне для повноцінного здорового життя в майбутньому. Дитяча художня гімнастика дозволяє формувати міцну волю, дисциплінувати дівчаток і хлопчиків і сприяти розвитку його емоційності. А якщо у дитини є талант, то викладачі Студії помітять його вчасно, в ранньому віці, і відкриють йому дорогу в професійний спорт.

У яку групу і коли віддати дитину?

Заняття бажано починати з самого раннього віку, щоб зберегти гнучкість і пластичність дитини. Якщо вашій дитині від 4х до 7ми років, то саме час привчати його до фізичних вправ в Студії. Тут дитина освоїть елементи художньої та лікувальної гімнастики, які інструктори підносять в цікавій ігровій формі.

Сайт http://shalombaby.com.ua/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.