Підготовка до школи



Про курс

Підготовка до школи - важливий етап у розвитку дитини. Адже на співбесіді або тестуванні в школі будуть перевіряти не тільки знання та вміння малюка, але і його емоційну підготовку до нового життєвого етапу.

Діткам, які ходять у дитячий сад, простіше адаптуватися в новому дитячому колективі.

А малюкам, які дитячий садок не відвідують, потрібно обов'язково відвідувати будь гуртки чи секції, розвиваючі заняття для того, щоб безболісно влитися в новий колектив.

Ми докладаємо максимум сил і енергії, щоб Вашому малюкові було комфортно і цікаво займатися. Всі заняття проходять в ігровій формі. Правильно вибраний метод подачі матеріалу допомагає досягти відмінних результатів. Групи формуються за рівнем знань, враховуються вікові особливості розвитку дітей, створюються максимально комфортні умови для навчання.

Наші програми включають в себе кращі методики раннього розвитку, цікаві розробки провідних педагогів, авторські посібники освітян нашого центру.

У нашому центрі заняття з підготовки до школи триває 90 хвилин:

  • 30 хвилин читання, письмо і розвиток мовлення;
  • 30 хвилин математика, логіка, мислення, увагу;
  • 30 хвилин англійська мова

На наших заняттях кожна дитина навчиться рахувати (рахунок прямий і зворотний, порядковий і кількісний, рахунок парами, трійками, п'ятірками), вирішувати приклади і задачі, виконувати логічні завдання. Кожен малюк навчиться читати, виконувати звуко-буквений аналіз слова, аналізувати пропозиції, переказувати текст, складати розповідь по заданій картинці або темі. Дитина навчиться красиво писати, орієнтуватися в зошиті, самостійно виконувати поставлені завдання.

Для того, щоб досягти успіху - потрібно регулярно відвідувати заняття та виконувати невелике домашнє завдання.

Програма підготовки дітей до школи дасть вашому малюкові необхідний багаж знань і умінь, навчить творчо підходить до різних складних ситуацій, вміння спілкуватися з однолітками і дорослими, допоможе адаптуватися в новому дитячому колективі, навчить концентрувати увагу, розвине посидючість.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.