Курси

Кухар


  • 3500 грн 

Об’єм курса: 36 академ.годин

Час проведення: по узгодженню

У програмі:

  • Основи санітарії та гігієни в закладах громадського харчування.
  • Асортимент та технологія супів.
  • Технологія страв з овочів та грибів.
  • Приготування страв з м’яса, птиці та риби.
  • Гарніри та соуси. Салати.
  • Асортимент та технологія солодких страв.
  • Борошняні кондитерські та булочні вироби.

Категорії курсів


Залишити коментар

Будь ласка, введіть Ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Усі курси в Дніпрі, а також ЗВО (вузи) в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетитори в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, робота в Дніпрі