Мала комп'ютерна академія для дітей 7-14 років



  • 2 100 грн на місяць

Про курс

Не можете побороти дитячу залежність від гаджетів? Ваша дитина проводить багато часу за комп'ютером? Ми знаємо, як перетворити цю залежність не тільки в корисне захоплення, а й у справу всього життя! Відкрито набір в Малу Комп'ютерну Академію IT Step!

Якщо ваша дитина не може жити без комп'ютерних ігор і цілими днями сидить в інтернеті, не варто її сварити - спрямуйте її інтерес у правильному напрямку!

В рамках навчання у Малій Комп’ютерній Академії діти поринуть у світ IT-технологій та будуть вивчати такі напрямки:

  • основи 3D-друку
  • основи програмування (Python, C ++, JavaScript)
  • робототехніка
  • дизайн (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator)
  • створення мультфільмів
  • робота у фото- і відеомайстерні.

На WSIS Prizes 2017 Женеві (Швейцарія) Мала Комп'ютерна Академія IT Step увійшла в топ-5 світових проектів в номінації «Створення людського потенціалу» і була визнана кращою програмою за версією ООН та ЮНЕСКО з розвитку дітей!

Мала Комп'ютерна Академія IT Step - місце, де діти грають тільки в ті ігри, які створили самі, а ще конструюють і програмують роботів, працюють над фото та відео, програмують і багато іншого! Це можливість отримати нових друзів, здобути унікальні знання і спробувати себе у сфері IT!

Світ змінюється. Дайте вашим дітям найактуальнішу освіту! Мала Комп'ютерна Академія - освіта майбутнього для вашої дитини!

Заняття в групах: 7-8, 9-12, 13-14 років!

Деталі навчання - на нашому сайті: bit.ly/3gG7WC5

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Кам'янському, ЗВО/ВНЗ в Кам'янському, коледжі в Кам'янському, репетиторів в Кам'янському, роботу в Кам'янському.