Planet of beauty

Шугарінг



  • 4 000 грн за курс

Про курс

Переваги проходження курсів в Planet of beauty.

Ми готові надати учням не лише теоретичні знання, а повну матеріально-технічну базу з можливістю відпрацьовувати практичні навички на запрошених моделях:

  • Повністю обладнані робочі місця з усіма необхідними косметичними продуктами, спецодяг – це вже входить у вартість навчання.
  • Жодних додаткових вкладень.
  • Пріоритет на практиці – ви відпрацьовуєте алгоритми процедур на реальних людях.
  • Ми дбаємо про наявність моделей, немає необхідності вмовляти знайомих та родичів.
  • Оснащення обладнанням для апаратних процедур – умови максимально наближені до реального робочого процесу.
  • Детальний розбір всіх найпопулярніших послуг.
  • Консультування щодо просування власних послуг.
  • Можливість займатися у групі та індивідуально.

Курси шугаринга Харьків - включають в себе теоретичну і практичну частину. У першій частині занять викладач ознайомить вас з поняттям депіляції, які існують протипоказання до цієї процедури і які санітарно - гігієнічні норми необхідно дотримуватися. Так само ви дізнаєтеся, які косметичні засоби необхідні для проведення шугаринга.

Майстер - тренер зробить повний огляд за видами воску і його виробникам, а так само по воскоплава, їх види та особливості використання. У другій частині занять приділяється основна увага постановці руки, накладання воску і відпрацювання практичних навичок на моделі. Під депіляцією розуміють способи позбавлення від небажаної рослинності без пошкодження волосяних цибулин, зокрема, гоління і використання різних кремів для депіляції. На курсах депіляції ви дізнаєтеся, як правильно підібрати оптимальний спосіб депіляції в залежності від віку, типу шкіри, структури волосся і інших чинників. Більш ефективним і довгостроковим методом боротьби з небажаними волоссям є епіляція. Курси шугаринга допоможуть Вам зрозуміти переваги і недоліки численних методів депіляції - електричного, лазерного, Ковальов, депіляції воском, шугаринга та інших. Особливим попитом в Харкові користується шугарінг, так як цей метод є оптимальним по співвідношенню ціни, якості і больових відчуттів.

Шугарінг - це спосіб депіляції, що виконується за допомогою спеціальної цукрової пасти, яка наноситься на поверхні шкіри, а потім віддаляється разом з волоссям. На курсах шугаринга Ви зможете дізнатися, кому підходить даний метод депіляції, яку пасту вибрати, і як правильно проводити цю процедуру. Школа «Planet of beauty» допоможе Вам отримати необхідні знання та навички в області шугаринга в Харкові як для особистого застосування, так і для організації власного бізнеса.Учітель розповість, як досягти майстерності в цьому мистецтві, не допускаючи грубих помилок, як в самому процесі проведення воскової депіляції, так і при спілкуванні з клієнтами.

Ви отримуєте диплом міжнародного встановленого зразка англійською мовою. Цей диплом завірений оригінальною голограмою, яка має кілька ступенів захисту. Диплом діє у країнах ЄС, СНД, Китаю та ін. Для багатьох клієнтів, хто приїжджає до нас навчаться з інших країн, буде можливість з цим дипломом реалізувати свої отримані навички на території своєї країни.

Щоб записатися на курс перейдіть за посиланням:
заявка на курс навчання

Отримати консультацію або записатися на курс - Пн-Нд з 09:00 до 20:00

Заняття проходять - Пн-пт з 10:00 до 20:00, сб з 10:00 до 16:00

Телефон: [відкрити контакти]+38(063)-596-03-58 на цьому номері є Viber, Telegram, WhatsApp, BiP

E-mail: [відкрити контакти][email protected]

Сайт : pb-kh.com

https://www.instagram.com/planet_of_beauty_kh/

https://www.facebook.com/Planet_of_beauty_kh-428097221269355/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Боженко Людмила,05.01.2022, 22:26
Прошла курс все понравилось, атмосфера замечательная, знания на уровне, практики достаточно дали, рекомендую.
Наталия Сериченко,07.05.2020, 11:19
Хорошая школа! Проходила индивидуальные курсы, наращивание ресниц и шугаринга. Осталась очень довольна!
Валентина Владимировка,29.10.2018, 09:57
Закончила эти курсы. Все очень понравилось)) Долго искала на какие курсы пойти, выбрала эти. Мастер Наталья научила и теории и практике по косметологии, практики достаточно много,долго отрабатывали на моделях, навык получила хороший. Занималась индивидуально, еще важно, что много вопросов появилось после обучения и до сих пор по Viber отвечают на консультационные вопросы, за это отдельное спасибо !!!)))

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.