Planet of beauty

Майстер-бровіст



  • 3 000 грн за курс

Про курс

Переваги проходження курсів в Planet of beauty.

Ми готові надати учням не лише теоретичні знання, а повну матеріально-технічну базу з можливістю відпрацьовувати практичні навички на запрошених моделях:

  • Повністю обладнані робочі місця з усіма необхідними косметичними продуктами, спецодяг – це вже входить у вартість навчання.
  • Жодних додаткових вкладень.
  • Пріоритет на практиці – ви відпрацьовуєте алгоритми процедур на реальних людях.
  • Ми дбаємо про наявність моделей, немає необхідності вмовляти знайомих та родичів.
  • Оснащення обладнанням для апаратних процедур – умови максимально наближені до реального робочого процесу.
  • Детальний розбір всіх найпопулярніших послуг.
  • Консультування щодо просування власних послуг.
  • Можливість займатися у групі та індивідуально.

Курси Brow master (група), курси бровіста Харків

Брови - це особлива риса особи, яка надає йому виразності. Вони можуть легко зіпсувати зовнішній вигляд і навпаки - змінити на краще. З цих причин прекрасна половина людства так багато часу приділяє брів. Але далеко не всім вдається домогтися ідеальної форми і кольору в домашніх умовах. Тому багато жінок довіряють догляд за собою професіоналам.

Першокласним фахівцем в цій галузі зможете стати і Ви, пройшовши курси "Brow master». Під час навчання Ви дізнаєтеся всі секрети і правила моделювання брів, навчіться визначати параметри дуг по точках; оформляти брови з урахуванням форми обличчя, використовуючи при цьому різні техніки вищипування волосків. У вас є можливість ознайомитися з фарбами від різних виробників і протестувати їх дію на моделях. А також відточити теоретичну частину з моделювання і корекції брів на практиці. Якщо Ви хочете почати з азів, тоді курсимастер-бровістаподойдут Вам ідеально. Це повноцінний базовий курс, на якому Ви повністю вивчіть всі правила моделювання та фарбування брів.

Ви отримуєте диплом міжнародного встановленого зразка англійською мовою. Цей диплом завірений оригінальною голограмою, яка має кілька ступенів захисту. Диплом діє у країнах ЄС, СНД, Китаю та ін. Для багатьох клієнтів, хто приїжджає до нас навчаться з інших країн, буде можливість з цим дипломом реалізувати свої отримані навички на території своєї країни.

Щоб записатися на курс перейдіть за посиланням:

заявка на курс навчання

Отримати консультацію або записатися на курс - Пн-Нд з 09:00 до 20:00

Заняття проходять - пн-пт з 10:00 до 20:00, сб з 10:00 до 16:00

Телефон: [відкрити контакти](063) 596-03-58 на цьому номері є Viber, Telegram, WhatsApp, BiP

E-mail: [відкрити контакти][email protected]

Сайт : pb-kh.com

https://www.instagram.com/planet_of_beauty_kh/

https://www.facebook.com/Planet_of_beauty_kh-428097221269355/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Марина,06.01.2022, 14:54
Проходила курс мастер бровист и ламинирование бровей. Курс длился 3 дня, было очень много практики! Спасибо преподавателю Виктории за ее терпение)) и за те знания, которые она мне дала. Было очень интересно, доступно и легко. Обязательно приду сюда еще, обучаться другим направлениям, так как мне в целом понравилась атмосфера в коллективе. Все преподаватели очень вежливые и добрые девчонки.
Olena Kupriianova,07.05.2020, 11:01
Прошла обучение по курсу ,,Мастер бровист,, . Очень довольна, все прошло супер, мастер Виктория все доступно и доходчиво объяснила. Получилось сделать красивую бровь с первого раза. Буду обучаться в этой школе и другим знаниям! Рекомендую! 5*
Марина Салтовская,05.11.2019, 10:11
Окончила два курса ( мастер бровист и ламинирование бровей). Курсы выбирала очень долго, что меня здесь покорило это приятное соотношение цены и качества обучения. Отдельная благодарность педагогу Виктории за хорошее изложение теории, хорошую практику и помощь в подборе материалов для работы)
Екатерина Пахомова,01.10.2019, 13:01
13.09.2019 проходила курсы бровиста) спасибо Александре за настроение и знания, все понравилось) обязательно вернусь за новыми знаниями.
Милана,29.10.2018, 09:54
Прошла курс мастер-бровист ! Все очень понравилось, время пролетело незаметно, работать было легко и интересно! Получила массу знаний и приятных впечатлений ! Большое спасибо Наталье Николаевне, буду обучаться и развиваться у Вас дальше

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.