Образотворче мистецтво



  • 500 грн на місяць (ціна залежить від напрямку навчання)

Про курс

Художня школа Спірограф у Львові запрошує всіх, хто мріє про розвиток свого мистецького потенціалу, на поглиблене вивчення різноманітних напрямків мистецтва, включаючи рисунок, академічний рисунок, живопис, композицію, інсталяцію, витинанку, малюнок на склі та креслення. Наші викладачі запрошують як на теоретичне, так і практичне навчання, яке буде цікавим та продуктивним як для дорослих, так і для дітей. Ми є відділенням образотворчого мистецтва при Школі мистецтв Спірограф у Львові, яке функціонує з часу створення мистецького осередку як художня студія. У нашій школі Ви зможете вивчити різні техніки мистецтва, які допоможуть Вам знайти власний стиль та навички, необхідні для успішної кар’єри в цій сфері.

У нашій художній школі ми пропонуємо широкий спектр навчальних програм, які включають як стаціонарну, так і дистанційну (онлайн) форму навчання. Наша авторська програма навчання з підготовки до вступу на мистецькі напрямки до вищих навчальних закладів є додатковою можливістю для наших студентів.

Якщо вас зацікавила наша пропозиція, будь ласка, зв’яжіться з нами для отримання додаткової інформації про наші програми та можливості навчання в художній школі Спірограф у Львові. Ми раді допомогти Вам розвивати таланти та здійснювати мрії в області мистецтва!

Додаткову інформацію Ви можете отримати на сайті школи за посиланням https://fineart.spirograph.org/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.