Дудлінг



  • 589 грн на місяць (7 уроків+тест+пам'ятка з осн інфо)

Про курс

Дудлінг – це техніка малювання простих елементів, з яких надалі складаються складні та незвичайні картини. Дудлінг розкриває творчий потенціал і допомагає позбутися стресу.

Якщо ти цікавишся малюванням та шукаєш нові інструменти для релаксації та відпочинку твого мозку, або любиш малювати, але завжди є страх чи ступор, коли перед тобою чистий лист і ти не знаєш з чого почати, дудлінг – саме те що тобі потрібно.

Дудлінг – це не лише про навчання малюванню, а й про натхнення та розслаблення, яке допоможе тобі відключитися від повсякденних турбот та насолодитися процесом створення.

Курс складається з 3 ввідних та 4 основних уроків, на яких ти познайомишся та засвоїш такі теми:

  • «Ізі-дудл». На цьому занятті ти познайомишся з центральною композицією, дізнаєшся як спростити складне і зрозуміти його для подальшого малювання. А також навчишся оживляти своїх дудликів та передавати на папері вираз їх емоцій.
  • Знайомство з магією обʼєму на пласкому аркуші. Ти дізнаєшся, що таке ритм, контраст та фактура. Навчишся застосовувати ці інструменти у дудлінгу та тим самим робити свої малюнки об’ємними та ще цікавішими.
  • «Зендудл». Ти дізнаєшся, що таке діагональна композиція та як із простого дудлу зробити складний. А також познайомишся з новим інструментом у дудлінгу – патерн та де шукати натхнення для того, щоб урізноманітнити свою роботу.
  • «Дудл-конструктор». На цьому занятті ти закріпиш на практиці усі набуті знання, дізнаєшся, які бувають види дудл-конструктора, де шукати натхнення для своїх малюнків, а також ще глибше познайомишся з історією дудлінгу та остаточно закохаєшся у нього.

Доступ до курсу: 5 тижнів
Ми спеціально зробили доступ до курсу не довгим, щоб мотивувати тебе точно його пройти. Навіть такий, на перший погляд, невеличкий термін дії має запас часу. Тому що курс Дудлінгу детально продуманий та структурований, ми впевнені, що ти все встигнеш, поки не спав запал та цікавість до нього.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.