Основи косметології, косметолог-естетист



  • 18 000 грн за курс

Про курс

Навчальний центр «EVO Cosmetology» запрошує початківців і практикуючих косметологів пройти навчальні курси для косметологів. Наші висококваліфіковані спеціалісти досконало володіють актуальними методиками та раді поділитися з Вами необхідними теоретичними знаннями та практичними навичками, які Ви зможете успішно застосовувати у власній щоденній практиці.

Базовий курс «Основи косметології». Косметолог-естетист

У нашому навчальному центрі Ви можете відвідати базовий курс «Основи косметології», що дозволить Вам отримати інформацію про сучасні технології та їх застосування та організувати власний косметологічний бізнес із можливістю працювати у зручний для Вас час і стати обличчям власного бренду. Окрім того, Ви можете стартувати з індивідуальним бонусом на професійну косметику, оскільки компанія «EVO Cosmetology» являється ексклюзивним дистриб’ютором ТМ Anubis Barcelona.

Ви отримуєте 70% практики та 30% теорії. У рамках курсу Вас навчать професійному догляду за обличчям і тілом, включаючи всі різновиди епіляції, різноманітні масажні техніки та навички роботи зі спеціальним обладнанням, що дає право, одразу по завершенні навчання, впевнено працювати в усіх напрямках естетичної косметології.

Правильно діагностована проблема – це гарантія успіху в роботі косметолога. Саме на цьому акцентують увагу викладачі нашого центру, аби Ви могли вчасно надати необхідну допомогу будь-якому клієнту.

Курси для косметологів у навчальному центрі «EVO Cosmetology»

Ми орієнтовані на те, щоб у сфері косметології ставало більше успішних професіоналів, які вміють зберігати та підтримувати красу – в бідь-якому віці. Ми зацікавлені у Вас, так само, як і Ви в нас, тому в нашому навчальному центрі створено максимально комфортні умови для навчання:

  • зручне розташування;
  • навчання у вихідні дні;
  • можливість здійснювати оплату за навчання в розстрочку;
  • знижка на покупку професійної іспанської косметики ТМ Anubis Barcelona;
  • додатковий семінар «Успішне резюме» та «Психологія клієнта».

Навчальний центр «EVO Cosmetology» – це сучасна школа косметології з практичною базою. Ви відвідуєте курси для косметологів із практикою з першого заняття: з Вами працюють більше 10-ти викладачів і практикуючих спеціалістів, які мають вищу медичну освіту та орієнтовані на Ваш результат. По завершенні курсу наш навчальний центр надає професійну підтримку та можливість підвищення кваліфікації з усіх напрямків (масажні методики, пілінги, ін’єкційні методи тощо). Курси для косметологів представляють собою фактично індивідуальне навчання, оскільки ми проводимо заняття та майстер-класи у невеликих групах з 4-6-ти осіб і надаємо витратні матеріали та косметику з практичним відпрацюванням усіх набутих знань і навичок на моделях.

Навчальний курс «Основи косметології»: програма розрахована на 144 академічні години.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Запоріжжі, ЗВО/ВНЗ в Запоріжжі, коледжі в Запоріжжі, репетиторів в Запоріжжі, тренінги в Запоріжжі, роботу в Запоріжжі.