Мала комп'ютерна академія від 7 до 14 років



  • 2 800 грн на місяць

Про курс

Об’єм курса: від 2 до 5 років

Час проведення: будні або вихідні

Мала Комп'ютерна Академія

– це базова комп'ютерна освіта для дітей 7-14 років, в рамках якої школярі отримують практичні навички та теоретичні знання в широкому спектрі комп'ютерних технологій. Головна мета Малої Академії – отримати максимальну для дитини користь від часу, проведеного за комп'ютером, переключити її увагу з ігор на користь. Для студента МКА IT Step комп'ютер перестає бути іграшкою, він стає інструментом для створення власних проектів та творчого розвитку, незалежно від того, чим дитина буде займатися в майбутньому.

Отримані знання допоможуть дитині зробити ранній старт в IT, випередивши однолітків в майбутньому професійному розвитку.

Для кого розроблена програма?

  • Для дітей 7 - 8 років (термін навчання 2 роки)

Комп'ютер - не тільки ігровий гаджет, але й інструмент для самовираження і розвитку. Дитина знайомиться з комп'ютерними технологіями, інтернетом, безпекою в мережі, створює власні ігри і роботів LEGO.

  • Для дітей 9 - 12 років (термін навчання 5 років)

Знаючи основні можливості комп'ютерних технологій, дитина пробує себе в проектуванні, програмуванні, розробці сайтів та додатків.

  • Для дітей 13 - 14 років (термін навчання 3 роки)

Дитина з нуля створює технічні проекти і розробляє професійні ігрові програми, веб-сайти і приймає унікальні технічні рішення.

Наші викладачі – професіонали, які можуть знайти індивідуальний підхід до кожного студента. Дітей чекає робота у командах, створення проектів та презентація власних досягнень.

Ми пропонуємо гнучкий графік занять, що дозволяє обрати найбільш зручний час для навчання – по буднях чи у вихідні. Це дозволяє гармонійно поєднувати навчання в Академії разом зі школою.

Станьте успішними разом з Комп'ютерною Академією IT Step!

https://cherkasy.itstep.org/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Черкасах, ЗВО/ВНЗ в Черкасах, коледжі в Черкасах, репетиторів в Черкасах, роботу в Черкасах.