IT Step, комп'ютерна академія

Мала комп'ютерна академія, 7-14 років



  • 2 244 грн

Про курс

Не можете побороти дитячу залежність від гаджетів? Ваша дитина проводить багато часу за комп'ютером? Ми знаємо, як перетворити цю залежність не тільки на корисне захоплення, а й у справу всього життя! Відкрито набір до Малої Комп'ютерної Академії IT STEP!

Якщо ваша дитина не може жити без комп'ютерних ігор і цілими днями сидить в інтернеті, не варто її лаяти - спрямовуйте її інтерес у правильне русло!

У рамках навчання діти поринуть у світ IT-технологій:

  • основи 3D-друку
  • основи програмування (Python, C++, JavaScript)
  • робототехніка
  • дизайн (Photoshop, Illistrator)
  • створення мультфільмів
  • робота у фото та відео майстерень.

На WSIS Prizes 2017 у Женеві (Швейцарія) «Мала Комп'ютерна Академія IT STEP» увійшла до топ-5 світових проектів у номінації «Створення людського потенціалу» та є найкращою програмою за версією ООН та ЮНЕСКО з розвитку дітей!

Мала Комп'ютерна Академія IT STEP – місце, де діти грають тільки в ті ігри, які створили самі, а ще конструюють і програмую роботу, працюють у фото та відео майстерень, програмують і багато іншого! Це можливість обзавестися новими друзями, унікальними знаннями та спробувати себе у сфері IT!

Світ змінюється. Дайте вашим дітям найактуальнішу освіту! Мала Комп'ютерна Академія – освіта майбутнього для вашої дитини!

Заняття у групах: 7-8, 9-12, 13-14 років!

Дізнатись детальну інформацію - https://kremen.itstep.org/junior_computer_academy

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Кременчуці, ЗВО/ВНЗ в Кременчуці, коледжі в Кременчуці, репетиторів в Кременчуці, роботу в Кременчуці.