Cisco, мережна академія

CCNA мережі VLAN



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Щоб курси Cisco Черкаси пішов вам на користь, не потрібно тривалої підготовки і спеціальних знань. Достатньо бажання вчитися і розвиватися в потрібному напрямку. Ми готові допомогти вам на всіх етапах навчання. Головне — почати.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Для кожного студента Академія Cisco в Черкасах пропонує вигідні умови навчання. Ви можете розбити оплату курсу на кілька різних виплат. Також ми пропонуємо якісне навчання на всіх етапах. Ми готові підтримати студента мотивацією, уважно стежимо за успіхами і допомагаємо вирішувати складності з навчанням.

Програма курсу

Все навчання Cisco Черкаси може тривати від двох тижнів до восьми місяців. Кожен студент може як навчатися в групі, так і індивідуально. При індивідуальному проходження курсу можна вибудувати свій власний графік навчання і просуватися в зручному темпі. При заняттях в групі середня швидкість становить два розділи в тиждень.

Щоб вивчити мережі VLAN, необхідно освоїти наступні теми:

  • знайомство з концепціями VLAN;
  • трасування віртуальних локальних мереж;
  • конфігурація мереж VLAN;
  • усунення неполадок мереж VLAN.

Навчання починається кожен місяць. Тому ви можете в будь-який час подати заявку і почати займатися. Всіх учнів розбивають на групи, які, в свою чергу, діляться на маленькі підгрупи по три людини.

Додаткова інформація

Також курси підвищення кваліфікації Черкаси можна пройти як самостійно, так і з групою. Все залежить тільки від бажання кожного учня. Зробити це можна при спілкуванні з особистим куратором.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.