Cisco, мережна академія

Введення в кібербезпеку, основи



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Кібербезпека — це важлива складова сучасного суспільства. Більшість людей не знають про те, що в будь-який момент вони або підприємства, в яких вони працюють, можуть стати метою хакерів. Тому в обов'язковому порядку кожна людина, що проводить в день кілька годин за комп'ютером, повинна пройти навчання інформаційна безпека Київ.

Основна мета

Всі люди, які проводять час в інтернеті, знаходяться в постійній небезпеці. Зловмисники можуть вибрати будь-яку ціль для атаки. Найчастіше вони використовують комп'ютери користувача для поширення вірусу або шантажу. Особливо небезпечно перебувати в інтернеті тим, хто працює в будь-якій компанії. Їх інформаційна безпека Київ знаходиться під постійною загрозою. Саме тому наші курси допоможуть уникнути небезпеки стати жертвою хакерів.

Програма курсу

Найбільш складний курс — це CCNA Cyber ​​Ops Київ. Він розрахований на три місяці і має на увазі вивчення кібербезпеки як професії. Але кожній людині варто пройти хоча б перший двотижневий курс введення в кібербезпеку. Він дозволить захистити себе і своїх близьких.

В рамках вивчення кібербезпеки новачкам пропонуються до розгляду такі теми:

  • понятті кібербезпеки;
  • тенденції розвитку кібербезпеки;
  • професії фахівця з кібербезпеки;
  • перспективи роботи в сфері кібербезпеки.

Наступні заняття з кібербезпеки тривають місяць. Вони більш поглиблено розповідають про те, як можна поліпшити своє життя разом з набуттям нової професії.

Додаткова інформація

Для кожного студента, який в подальшому вирішить проходити Cisco CCNA Cyber ​​Ops Київ ми пропонуємо вигідні умови навчання. Наші дистанційні лекції можна відвідувати в будь-який зручний час, так як всі вони доступні в запису.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.