Cisco, мережна академія

Cybersecurity Essentials, модель кібербезпеки



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наші курси перепідготовки з інформаційної безпеки Київ відмінно підходять для всіх, хто хоче вивчити нову професію і почати заробляти більше. ДЛя цього не потрібно мати початкових специфічних знань, достатньо бажання вчитися і розвиватися.

Основна мета

Ми пропонуємо високоякісні курси по захисту інформації Київ, які сподобаються кожному. Ми раді вітати в наших рядах учнів будь-якої статі і віку. Головна вимога полягає в прагненні отримати якомога більше нових знань. Наші викладачі допоможуть поринути в дивовижний світ кібербезпеки, який дозволить істотно підвищити рівень доходів.

Програма курсу

Зараз багато курсів з інформаційної безпеки Київ пропонують якісь шматки знань. Ми ж готові запропонувати покрокове вивчення матеріалу від простого до складного. Всього за місяць ви зможете істотно розширити свої знання і підготуватися до освоєння нової професії.

На початковому етапі ми радимо вивчити наступні теми:

  • що таке кіберьезопаность;
  • як виглядає куб кібербезпеки;
  • в чому полягає основна модель.

Наші досвідчені інструктори допоможуть швидко освоїти матеріал. Також ми допомагаємо виробити звичку вчитися, яка дозволяє займатися набагато ефективніше.

Додаткова інформація

Наші курси з кібербезпеки Київ тривають місяць. Це невеликий термін для отримання істотної кількості знань, яке ми готові запропонувати. При цьому ми радимо відразу ж застосовувати нові знання на практиці, щоб якісно закріпити їх в пам'яті.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.