Cisco, мережна академія

Cybersecurity Essentials, загрози кібербезпеки



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

У нашому навчальному закладі можна не тільки вивчити основи кібербезпеки курс Київ, але і стати затребуваним фахівцем. Щоб це зробити не потрібно здавати складні багатоступінчасті іспити або володіти специфічними навичками, досить мати бажання вчитися новому.

Основна мета

Наші курси з криптографічного захисту інформації Київ підходять абсолютно всім і кожному. Ми пропонуємо високоякісні рішення в галузі освіти за оптимальною ціною. Наші викладачі мають великий досвід роботи зі студентами різних вікових груп, тому ми готові до охоплення широкої аудиторії.

Програма курсу

Щоб вивчити курси з технічного захисту інформації Київ не обов'язково витрачати багато часу Програма основ кібербезпеки розрахована на місяць, але деякі студенти проходять всі заняття набагато швидше. Ми готові розглянути учнів, які хочуть займатися за індивідуальним графіком.

На нашому курсі розглядаються такі теми:

  • які бувають погрози кібербезпеки;
  • різновиди вразливостей і атак;
  • як захиститися від атак.

Наші студенти завжди можуть звернутися за допомогою до персональних кураторам. Вони готові відповісти на всі питання, що виникають в процесі навчання.

Додаткова інформація

Також курси підвищення кваліфікації інформаційна безпека Київ будуть корисні тим, хто хоче підвищити свій статус на поточній роботі або навіть кардинально змінити сферу діяльності.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.