Cisco, мережна академія

Cybersecurity Essentials, концепції кібербезпеки



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Сама по собі інформаційна безпека курси підвищення кваліфікації Київ представляє необхідний напрям для вивчення. У сучасному світі безліч загроз, які необхідно запобігати. Щоб це робити, потрібно мати невеликий набір специфічних знань і навичок. Ми допомагаємо знайти їх в досить короткі терміни.

Основна мета

Для фахівця організація захисту інформації курс Київ має величезне значення. Адже саме за допомогою цього комплексу заходів багато знаменитих хакери не змогли пробратися на комп'ютери і вкрасти важливу інформацію. У сучасному світі постійно йде боротьба між хакерами і аналітиками з кібербезпеки за конфіденційність даних. І тільки від засобів захисту залежить, чи вдасться зберегти інформацію в таємниці від зловмисника.

Програма курсу

Щоб інформаційна безпека 1 курс Київ залишалася завжди на високому рівні, необхідно використовувати різні стратегії і методи. Але цьому не так складно навчитися. Досить мати основні уявлення про те, як правильно захистити себе, своїх близьких і свою компанію від зовнішньої загрози.

Для прикладу запропонуємо кілька тем, які вивчають на засадах кібербезпеки:

  • концепції «п'ять дев'яток»;
  • складних концепціях кібербезпеки;
  • захисту рівнів кібербезпеки.

Це досить цікаві теми. По кожній з них проходить кілька практичних робіт, які дозволяють навчитися користуватися спеціальним обладнанням.

Додаткова інформація

Наш курс інформаційна безпека основи відповіді Київ дозволяє всього за місяць навчитися захисту інформації. Це дійсно набагато простіше, ніж багато хто думає. Варто тільки почати!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.