Cisco, мережна академія

Python, основи програмування, операції з рядками



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Всі, хто хоче з нуля вивчити програмування, можуть відвідати наші курси Cisco Рівне, які проходять дистанційно. Вони підходять більшою мірою новачкам, які вирішили освоїти нову професію і поліпшити свій матеріальний добробут.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Своїм студентам Академія Cisco в Рівному пропонує вигідні умови навчання. Зокрема, щоб зрозуміти, наскільки вам підходить наша програма і форма подачі матеріалу, ви можете подивитися першу лекцію абсолютно безкоштовно. Також по закінченню навчання ви зможете відвідати безкоштовні заняття з працевлаштування.

Програма курсу

Проходить у нас навчання Cisco Рівне однаково добре підходить жителям різних міст, так як всі лекції та навчальні матеріали доступні онлайн. Це означає, що ви зможете навчатися з будь-якої точки світу у вільний час. Студентам доступні два різновиди відвідування лекцій: онлайн і в запису. Онлайн-навчання добре тим, що дозволяє задавати лекторам питання, але але прив'язане до конкретного часу.

Курси з програмування допоможуть зрозуміти відповіді на наступні питання:

  • що таке рядки;
  • як дізнатися довжину рядка;
  • як можна обійти рядок;
  • навіщо потрібен оператор in;
  • як правильно розбирати рядки;
  • що таке рядкові методи.

Всі наші студенти згодом знаходять хорошу роботу. Ми допомагаємо з працевлаштуванням і пропонуємо учням найцікавіші варіанти для подальшого розвитку і кар'єрного зростання.

Додаткова інформація

Кожен тренінг (курси) підвищення кваліфікації Рівне містить максимум корисної інформації, яка подана в простій і доступній формі. Завдяки цьому підходу всі учні можуть запам'ятати і зрозуміти, що викладається. У нас найвищі показники успішності серед конкурентів.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.