Cisco, мережна академія

Основи програмування Python, що таке об'єктно-орієнтоване програмування



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Тим, хто хоче вивчити програмування, не потрібно витрачати на навчання багато часу. Досить відвідати наші курси Cisco Маріуполь, тривалість яких становить всього три тижні. За цей час ми зможемо навчити вас усього необхідного, щоб стати успішним програмістом і почати заробляти написанням красивого коду.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco в Маріуполі пропонує відмінне рішення для всіх тих, хто хоче кардинально змінити своє справжнє. Все, що вам треба - це почати навчання прямо зараз. Ми допоможемо не тільки отримати актуальні і затребувані знання, а й також застосувати їх на потім практиці, влаштувавшись на високооплачувану роботу. Світу потрібні хороші програмісти.

Програма курсу

Саме навчання Cisco Маріуполь триває не більше трьох тижнів. Деякі студенти, займаючись по більш щільному графіку, можуть пройти цей курс значно раніше. Все залежить тільки від безпосереднього наявності у вас вільного часу, а також бажання вчитися. Наші фахівці завжди готові допомогти з мотивацією і підтримати на всіх етапах навчання.

Своїм учням ми пропонуємо вивчити наступні питання, які необхідно знати кожному програмісту:

  • що таке об'єктно-орієнтоване програмування;
  • що таке клас;
  • як розпізнати поля і методи класу;
  • як проводити инкапсуляцию;
  • що таке спадкування;
  • як відрізнити поліморфізм;
  • як використовувати типізацію.

Вивчення складного теоретичного матеріалу у нас пов'язане з постійними практичними завданнями, які допомагають краще засвоїти і закріпити пройдений матеріал. З нашою допомогою ви зможете стати справжнім професіоналом в обраній галузі. Досить тільки старанно вчитися і виконувати всі рекомендації викладачів.

Додаткова інформація

Кожен наш студент, який пройшов курси підвищення кваліфікації Маріуполь, зміг знайти гідну роботу програмістом. Ми допомагаємо нашим учням на всіх етапах працевлаштування, починаючи від складання резюме і закінчуючи поширеними помилками на співбесіді.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.