Cisco, мережна академія

Networking Essentials про основні принципи



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наш курс Cisco про мережеві засади допоможе отримати початкові знання для майбутнього освоєння професії мережевого інженера. Ми пропонуємо високоякісне навчання, яке дозволить швидко отримати нову спеціалізацію в сфері IT і почати успішну кар'єру.

Основна мета

Для своїх студентів Академія Cisco пропонує вигідні умови навчання. У нас ви можете вибрати програму, за якою хочете займатися. Найдешевший варіант дозволяє вивчати матеріал по лекціях і мультимедійним джерел. Наша програма - це ліцензійні підручники Cisco, які є кращими в світі.

Програма курсу

Саме навчання Cisco триває два місяці. За цей термін ви не тільки познайомитеся з новою професією, а й зможете на практиці спробувати свої сили в мережевій інженерії. Ці навички будуть корисні в освоєнні будь-якої спеціальності в інформаційних технологіях. Ви зможете застосувати їх практично скрізь. Також варто відзначити, що багато сучасних професії в обов'язковому порядку вимагають базового вивчення мереж.

Курс Networking Essentials познайомить вас з відповідями на наступні питання:

  • які є принципи передачі інформації;
  • яка роль локальної мережі;
  • що собою представляють пристрої для локальної мережі;
  • як створити працездатну мережу.

Надалі ви зможете працювати не тільки мережевим інженером. Ці знання необхідні для таких професій, як системне адміністрування, програмування, програмовані мережі, розробка програмного забезпечення.

Додаткова інформація

Щоб пройти курси підвищення кваліфікації, досить мати шкільну освіту. Всього іншого ми навчимо вас самі! Пройдіть разом з Академією Cisco шлях від новачка для затребуваного фахівця світового рівня.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.