Cisco, мережна академія

Networking Essentials про роль мереж в нашому повсякденному житті



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наші курси Cisco дає можливість з головою зануритися в світ інформаційних технологій! Досвідчений викладач проведе вас по хитросплетіннях основ мереж і допоможе отримати унікальні знання і досвід, які допоможуть побудувати запаморочливу кар'єру. Почніть заробляти дійсно великі суми, завдяки своїм знанням!

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Перед собою Академія Cisco ставить за мету створення ком'юніті кваліфікованих фахівців, які зможуть допомагати один одному, ділитися ідеями і розвивати сферу інформаційних технологій. Тому наші курси являють собою добірку найбільш актуальної інформації про особливості динамічно розвивається. Матеріали підготовлені провідними експертами з усього світу.

Програма курсу

Саме навчання Cisco за програмою основ мереж триває два місяці. Це невеликий термін для того кількості інформації, яку ми пропонуємо вивчити. Ви можете приділити більше часу теорії або ж заглибитися в практичні заняття. Для тих, хто звик займатися з викладачем, ми надаємо можливість отримувати консультації від нашого лектора.

Щоб мати приблизне уявлення про програму навчання, ви можете переглянути наступні питання:

  • як здійснюється підключення до мережі;
  • які є вимоги до підключення;
  • що таке уявлення мережі;
  • як виготовляти мережевий кабель;
  • що таке середовище передачі даних.

Мультимедійний підручник, за яким ви будете вивчати матеріал, розрахований на новачків. Після кожного розділу в ньому можна буде пройти тестування, що дозволяє зрозуміти, наскільки якісно просувається навчання. В кінці курсів ви зможете пройти фінальний тест і отримати сертифікат міжнародного зразка. З цим документом вам будуть відкриті двері в будь-яку професію зі сфери IT.

Додаткова інформація

Записуйтеся на наш тренінг (курси) підвищення кваліфікації і починайте навчання якомога швидше. Адже чим швидше ви отримаєте нову професію, тим раніше почнете заробляти великі гроші. Не пропустіть свій шанс!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.