Cisco, мережна академія

Основи ІТ з безпеки



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наші курси Cisco Одеса підходять абсолютно всім, кому цікаві обчислювальні пристрої. При цьому ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено. Хочете навчитися розбиратися в вашому комп'ютері або ноутбуці без сторонньої допомоги? Ми вам допоможемо дізнатися для цього все необхідне!

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Краща в Україні Академія Cisco в Одесі пропонує якісне навчання за програмою, складеною міжнародними фахівцями в області ІТ. Це настільки легкі матеріали, що з ними з легкістю впорається підліток. Ви можете вчитися в будь-який час з телефону, планшета, ноутбука або стаціонарного комп'ютера. Головне, щоб у вас був доступ до інтернету.

Програма курсу

Ми пропонуємо захоплююче навчання Cisco Одеса за доступною ціною. Ви можете вибрати зручний графік віддаленого навчання, а також розраховувати на своєчасну допомогу нашого викладача і кураторів. Ми завжди готові вам допомогти з пошуком ініціативи і підтримати в процесі отримання знань.

На наших курсах ми пропонуємо вивчити наступні теми:

  • що таке безпека;
  • якими бувають загрози безпеці;
  • що таке процедура безпеки;
  • як забезпечувати профілактику безпеки;
  • як шукати неполадки;
  • як правильно усувати неполадки.

Звичайно, це далеко не повний перелік навчальної програми. З переліком тем для навчання протягом усього курсу ви можете ознайомитися на нашому сайті. Вже через пару тижнів активних занять ви зможете дізнатися набагато більше, ніж відомо середньостатистичному користувачеві Інтернету з вашого міста.

Додаткова інформація

Також вас можуть зацікавити курси підвищення кваліфікації Одеса, який допоможуть глибше вивчити одну з професій в сфері ІТ. У нас ви може отримати повноцінну освіту всього за кілька місяців, проти декількох років навчання у ВУЗі. Ми даємо лише корисні знань, які можна застосувати на практиці.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.