Cisco, мережна академія

Основи ІТ про введення в Canvas



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми пропонуємо вам пройти курси Cisco Дніпропетровськ, які допоможуть в короткі терміни вивчити основи інформаційних технологій. Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено. У нас ви отримаєте якісні знання, які потім обов'язково стануть в нагоді в житті.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco в Дніпропетровську прагне пропонувати тільки корисні знання, які ви зможете застосувати на практиці на роботі або навіть в повсякденному житті. Наприклад, через пару тижнів інтенсивного навчання ви будете знати достатньо, щоб самостійно усунути в комп'ютері прості неполадки. Вам більше не доведеться постійно звертатися до майстра або знайомим, ви зможете отримати незалежність ще в одному аспекті вашого життя.

Програма курсу

Почавши навчання Cisco Дніпропетровськ за нашою програмою, ви зможете швидко виробити звичку вчитися, яка допоможе вам у подальшому отримувати знання за спрощеною системою. Також ми допоможемо вам вирішити питання з працевлаштуванням, за умови, що ви зможете пройти всю нашу програму підготовки як мінімум на 85%.

На найближчому занятті з інформаційних технологій ми розповімо про наступних питаннях:

  • що таке переходи;
  • що таке функції переходів Canvas;
  • що таке інформаційні технології;
  • які є основні поняття в ІТ;
  • навіщо потрібні сертифікати;
  • ким можна працювати в сфері ІТ.

Це далеко не повний список того, що ви зможете дізнатися під час відвідування нашого курсу. Почніть вчитися і здобувати знання прямо зараз і ви побачите, наскільки вони корисні. Якщо в ході навчання у вас будуть виникати питання, то ви завжди зможете звернутися за порадою до нашого викладачеві і кураторам, які будуть перевіряти ваші успіхи і допомагати в міру вивчення матеріалу. В кінці навчання ви отримаєте сертифікат.

Додаткова інформація

Також вас можуть зацікавити курси підвищення кваліфікації Дніпропетровськ, які можна пройти після цих занять для новачків. Глибші курси допоможуть безпосередньо отримати професію в області інформаційних технологій. У нас є великий вибір різних програм навчання, які можуть вас зацікавити.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.