Cisco, мережна академія

Основи ІТ про пошук і усунення складних несправностей



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми пропонуємо курси Cisco Дніпро, які дозволять вам в короткі терміни вивчити основи інформаційних технологій. Також у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено. Дистанційне навчання є відмінною можливістю отримати цікаві знання, не виходячи з дому чи навіть по дорозі на роботу.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Своїм студентам Академія Cisco в Дніпрі пропонує можливість за кілька тижнів отримати найактуальніші і затребувані знання, які стануть в нагоді вам не тільки в повсякденному житті, але і будуть перевагою при прийомі на роботу. Також ми допоможемо вам здобути незалежність від комп'ютерних майстрів або, як мінімум, допоможемо контролювати і перевіряти їх роботу. Більше некваліфіковані працівники не зможуть вас обдурити!

Програма курсу

Саме навчання Cisco Дніпро підходить для людей будь-якого віку. Школярам може сподобатися простота і доступність викладу матеріалу, яка відрізняється від тієї, яку їм викладають на уроках інформатики. Офісним працівникам буде корисно дізнатися, як самостійно усунути невеликі неполадки і ефективно продовжити роботу, а не чекати майстра. І навіть системні адміністратори зможуть заповнити прогалини в своїх знаннях за допомогою наших курсів.

  • з яких компонентів складається комп'ютер;
  • що таке периферійні пристрої;
  • як перевірити компоненти комп'ютера;
  • як знайти неполадки в мережі;
  • що таке несправності операційної системи.

Ви можете почати навчання прямо зараз, якщо залишите свої контактні дані в заявці. Наші куратори зв'яжуться з вами і дадуть відповідь на всі питання, які пов'язані з процесом отримання знань.

Додаткова інформація

Також вам може бути цікаво вибрати курси підвищення кваліфікації Дніпро, які допоможуть отримати цікаву професію в світі ІТ. Приєднуйтесь до нашої команди!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.