Cisco, мережна академія

Основи ІТ про лабораторних процедурах і інструментах



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми представляємо вам нові курси Cisco Херсон по основам інформаційної безпеки. У нас ви можете навчатися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено. Це навчання підходить абсолютно всім користувачам інтернету, які хочуть поліпшити свої знання про комп'ютерні технології.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Якщо вам набридло, що комп'ютер постійно ламається, а ви не можете його полагодити. Якщо вам доводиться залежати від комп'ютерного майстра і системного адміністратора. Якщо навіть ваша бабуся знає, як налаштувати потрібну програму, а у вас немає ні найменшого уявлення про це, то Академія Cisco в Херсоні найцікавіші курси з комп'ютерної грамотності.

Програма курсу

У нас настільки легке і цікаве навчання Cisco Херсон, що вам не доведеться згадувати навіть шкільну програму. Наші викладачі почнуть з азів, а за кілька тижнів навчать вас найбільш складним і корисним речам. У підсумку ви зможете не тільки самостійно встановлювати програми та усувати неполадки, але також забезпечувати безпеку мережі і розбиратися в апаратному забезпеченні.

Ми підготували для вас найактуальніші теми, які будуть розглянуті на найближчому занятті, а саме:

  • які існують процедури для роботи в лабораторії;
  • як працювати безпечно;
  • які є лабораторні процедури;
  • які існують інструменти;
  • яке призначення програмного забезпечення;
  • як правильно зібрати комп'ютер.

Також в майбутньому ви зможете набагато ефективніше працювати за комп'ютером, так як у вас вийде налаштувати його під свої потреби набагато краще, ніж це зможе зробити навіть найбільш професійний майстер. Для вас більше не буде проблемою підключення до комп'ютера різної техніки і установка з'єднань.

Додаткова інформація

Якщо ж вам сподобаються наші заняття, то ми запросимо вас на курси підвищення кваліфікації Херсон, які також проводимо дистанційно. На них ви зможете вибрати для себе найбільш підходящу професію в сфері ІТ, і почати в ній удосконалюватися.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.