Cisco, мережна академія

Основи ІТ про збірку комп'ютера



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо ви мрієте стати впевненим користувачем комп'ютера, то ці курси Cisco Черкаси для вас! При цьому ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено. Ми пропонуємо навчання від кращих викладачів, які допоможуть навчитися комп'ютерної грамотності з нуля. Ви зможете не тільки отримати необхідні навички, а й стати фахівцем в новій для себе області.

Основна мета

Наша Академія Cisco в Черкасах пропонує двомісячні заняття з основ інформаційних технологій. Ми навчимо вас розбиратися в комп'ютерній техніці, налаштовувати обладнання і програмне забезпечення. З нашою допомогою ви перестанете залежати від комп'ютерних майстрів, які беруть великі гроші за найелементарніші неполадки.

Програма курсу

Ми пропонуємо навчання Cisco Черкаси за новітньою методикою, схваленої фахівцями зі світовим ім'ям. Якщо у вас немає досвіду роботи на комп'ютері або технічної освіти, то це не проблема. Адже ми допоможемо вам отримати всі необхідні навички, незалежно від вашого статі і віку. У нас стає комп'ютерним експертом кожен!

В рамках курсів ви дізнаєтеся відповіді на наступні питання:

  • з яких деталей складається комп'ютер;
  • як правильно підбирати комплектуючі;
  • як збирати комп'ютер;
  • як виконати перше завантаження ОС;
  • як оновити ПЗ;
  • як налаштувати комп'ютер для роботи.

Також ви зможете застосовувати всі свої отримані знання на практиці. Ми викладаємо тільки найактуальнішу інформацію по новітнім методичними посібниками. Це означає, що після нашого навчання ви зможете взаємодіяти з новітніми системами і обладнанням.

Додаткова інформація

Багато наших учнів, які пройшли курси підвищення кваліфікації Черкаси, вирушили працювати в сервісний центр. Отриманих у нас знань вистачило їм для того, щоб почати хоча б мінімальну кар'єру в сфері ІТ. Але ж це не межа! З нашою допомогою ви зможете освоїти практично будь-яку сучасну професію, пов'язану з інформаційними технологіями. Ми допоможемо вам почати заробляти великі гроші!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.