Cisco, мережна академія

Основи ІТ про фахівця з ІТ



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якісні курси Cisco Мелітополь навчать вас престижної професії фахівця з інформаційних технологій. У нас можна навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено. Ви зможете отримати всі необхідні знання і навички, які вам будуть потрібні для успішного просування по кар'єрних сходах. Ми готові навчити вас з нуля до рівня спеціаліста!

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Своїм учням Академія Cisco в Мелітополі пропонує відмінні умови для реалізації всіх можливостей. Ви зможете всього за два місяці не просто істотно підвищити рівень своєї комп'ютерної грамотності, а й стати затребуваним фахівцем з хорошим заробітком. І для цього не потрібно закінчувати вищий навчальний заклад, так як досить пройти наші курси.

Програма курсу

Широке і захоплюючу навчання Cisco Мелітополь дозволить вам самостійно вирішити, наскільки вам цікава сфера ІТ. Однак, ви в будь-якому випадку отримаєте у нас знання, які зможете застосувати як вдома, так і не роботі. Вам більше не доведеться залежати від працівників сервісного центру, комп'ютерних майстрів або системних адміністраторів. Ви отримаєте можливість самостійно обслуговувати свій комп'ютер.

Ми навчимо вас безлічі корисних речей і дамо докладні відповіді на наступні питання:

  • навіщо ІТ-фахівці розвинені комунікативні навички;
  • які юридичні питання пов'язані з ІТ-практикою;
  • з якими етичними питаннями може зіткнутися ІТ-майстер;
  • що таке центр обробки викликів.

Додатково ви дізнаєтеся, як правильно налаштовувати комп'ютер, як міняти його комплектуючі. Ми допоможемо вам навчитися правильно вибирати і налаштовувати програмне забезпечення і систему захисту від хакерів. Ви отримаєте суттєві переваги при прийомі на будь-яку роботу, так як будете мати високий рівень володіння комп'ютером. Також комп'ютерна грамотність відкриє вам широкі перспективи для подальшого вивчення практично будь-якої професії.

Додаткова інформація

Якщо вам сподобаються наші курси підвищення кваліфікації Мелітополь, то ви зможете продовжити освіту у нас. Для цього достатньо буде вибрати нову програму підготовки та подати заявку. Або ж зв'язатися з вашим куратором і повідомити про своє рішення вивчати ще один напрямок ІТ.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.