Cisco, мережна академія

Працевлаштування для IT-фахівців



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якісні курси Cisco Сімферополь з працевлаштування для ІТ-фахівців допоможуть в короткі терміни навчитися складати резюме, а також грамотно проходити співбесіди. У нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено. Всі наші студенти змогли знайти собі найбільш якісну роботу.

Основна мета

Свої студентам Академія Cisco в Сімферополі пропонує реальний шанс не просто влаштуватися на роботу, але і просунутися по кар'єрних сходах. Саме ви повинні вибирати зарплату і оптимальні умови праці, адже в сфері ІТ спостерігається постійна нестача кваліфікованих і талановитих співробітників. Ми допоможемо вам побудувати запаморочливу кар'єру.

Програма курсу

Саме навчання Cisco Сімферополь триватиме недовго. Але за цей час ви зможете освоїти ази корпоративної культуру і зрозуміти, чому робота в команді важлива не менше, ніж професіоналізм. Зараз більшість фахівців в сфері ІТ не є одинаками, а командними гравцями. Ми зможемо навчити вас основам комунікабельності і допоможемо стати частиною дружного колективу.

У нас ви отримаєте відповіді на такі питання:

  • як правильно складати резюме;
  • як виявити професійні навички;
  • як скласти супровідний лист;
  • як підготуватися до співбесіди;
  • як презентувати свої таланти.

Також ми допоможемо вам зрозуміти, якими саме особистісними навичками ви володієте. Ми розповімо, чому так важливо складати саме структуроване резюме за міжнародними стандартами оформлення. Додатково ми підготуємо вас до самих каверзних запитань, які можуть задати на співбесіді і навчимо справлятися з хвилюванням

Додаткова інформація

Наші курси підвищення кваліфікації Сімферополь представляють собою реальну можливість почати серйозно займатися своєю кар'єрою. Жоден з наших студентів не залишився без роботи, яка б приносила йому радість.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.