Cisco, мережна академія

Черга роботодавців з LinkedIn про просування профілю



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми пропонуємо якісні нові курси Cisco Запоріжжя з працевлаштування, які допоможуть вам знайти максимально цікаву і високооплачувану роботу всього за два тижні. Якщо ви втомилися від нескінченних співбесід, то ми допоможемо вам поліпшити ситуацію! Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Запоріжжі пропонує протягом шести занять зрозуміти, як швидко влаштуватися в найпрестижнішу компанію. Виявляється, більшість рекрутерів навіть не дивиться резюме, які неправильно оформлені. Також багато хто з них не розглядають кандидатів, у яких немає сторінки в соціальній мережі LinkedIn. Але не поспішайте впадати у відчай, адже ми точно знаємо, як можна вам допомогти.

Програма курсу

Якщо ви пройдете наше навчання Cisco Запоріжжя, то зможете отримати роботу мрії. У цьому вам допоможуть наші досвідчені викладачі, які розкажуть про основні помилки при створенні резюме і навчать заповнювати його правильно. Також ви дізнаєтеся, які помилки на співбесідах зазвичай допускають здобувачі і як їх можна уникнути. З цими новими навичками ви знайдете роботу максимально швидко.

Ми дамо докладні відповіді на наступні питання:

  • що таке Networking в LinkedIn;
  • як поповнити список контактів;
  • як заповнити навички;
  • що таке endorse.

Також ви зможете зрозуміти, чим відрізняється просте перерахування навичок, від уміння грамотно піднести свої достоїнства і обернути в плюс недоліки. Ми допомагаємо абсолютно всім! Навіть якщо у вас немає досвіду роботи, то ви все одно зможете влаштуватися в компанію з перспективами розвитку і зростання по кар'єрних сходах.

Додаткова інформація

Додатково ви можете закінчити у нас курси підвищення кваліфікації Запоріжжя, які зроблять з вас справжнього професіонала в обраній галузі. З новими навичками перед вами будуть відкриті двері в будь-яку ІТ-компанію.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.