Cisco, мережна академія

Черга роботодавців з LinkedIn про проходження співбесіди



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Щоб швидко влаштуватися на роботу мрії, ви можете пройти курси Cisco Кривий Ріг, які допоможуть скласти грамотне резюме, підготуватися до проходження співбесіди і витримати всі етапи відбору кандидатів. Ми готові допомогти навіть претендентам без досвіду роботи. Також у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Краща Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Кривому Розі допоможе вам всього за два тижні набути впевненості в собі і отримати роботу, про яку ви давно вже мріяли. Навіть якщо ваші навички в повному обсязі збігаються з вимогами, заявленими в описі вакансії, це не означає, що ви не зможете отримати цю роботу. Ми допоможемо розкрити ваш потенціал!

Програма курсу

В процесі навчання різним професіям людина отримує безліч навичок, більшість яких він використовує постійно, а тому не вважає чимось видатним. Насправді ви навіть не підозрюєте, наскільки багато знаєте і вмієте. Саме наше навчання Cisco Кривий Ріг покаже вам, що шлях до посади-мрії можна пройти всього за пару тижнів. І ми точно знаємо, що у вас все вийде.

На наших курсах ви зможете отримати відповіді на наступні питання:

  • як правильно проходити співбесіду;
  • як справити хороше враження;
  • як розмовляти з рекрутером;
  • до яких питань слід підготуватися;
  • як пройти співбесіду англійською мовою.

Також ми допоможемо вам зрозуміти, як саме зацікавити потенційного роботодавця і рекрутерів за допомогою своєї сторінки на LinkedIn. Адже саме цією платформою користуються хедхантери у всьому світі. І саме з таких дрібниць складається образ майбутнього співробітника, який вміє про себе заявити.

Додаткова інформація

Пройшовши курси підвищення кваліфікації Кривий Ріг ви отримаєте безліч навичок, які допоможуть вам не тільки влаштуватися на роботу. але і в майбутньому активно просуватися по кар'єрних сходах. Адже більшості людей для набуття впевненості в собі не вистачає всього одного поштовху. І ми готові його надати!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.