Cisco, мережна академія

IT english speaking club, CCNA



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо ви ще не почали проходити курси Cisco Миколаїв з англійської мови, то зараз саме час приступити. Адже прогрес не стоїть на місці - більшість ваших конкурентів на ринку праці вже освоюють рівень Intermediate, поки ви користуєтеся Гугл. Перекладачем. Пора терміново виправляти становище! Адже у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Миколаєві пропонує різноманітні уроки англійської мови, які будуть корисні в будь-якої спеціальності, пов'язаної зі сферою ІТ. Зараз досить складно стати кваліфікованим ІТ-спеціалістом, не маючи хоча б основних знань іноземної мови. Але не слід впадати у відчай! Ми допоможемо вам отримати необхідні знання в найкоротші терміни!

Програма курсу

Наше навчання Cisco Миколаїв направлено на досягнення практичних цілей. Ми хочемо, щоб вже через кілька тижнів ви змогли не тільки пройти співбесіду англійською мовою, а й успішно здати індустріальний іспит для отримання престижної ІТ-професії. Тому ми пропонуємо кілька різних програм підготовки, які допоможуть вивчити іноземну мову навіть новачкам. Просто запишіться на навчання і почніть змінювати своє життя прямо зараз!

У нас ви отримаєте відповіді на наступні питання:

  • як підготуватися до іспиту на англійській мові;
  • як почати розмовляти по-англійськи;
  • як правильно читати і вживати складні терміни;
  • як розширити свій словниковий запас.

Також ми допоможемо вам підвищити рівень володіння англійською мовою, якщо ви колись уже починали його вивчати, але так і не досягли вражаючих успіхів. На світі не існує людей, які не можуть освоїти іноземну мову, просто до кожного потрібен свій підхід. І наші викладачі гарантують вам індивідуальне навчання.

Додаткова інформація

Пройшовши курси підвищення кваліфікації Миколаїв, ви зможете отримати всі необхідні навички і знання для роботи в ІТ-сфері. Причому ми не ставимо рамок за тривалістю навчання. Ви зможете вибрати свій власний ритм і дотримуватися його до тих пір, поки не досягнете поставленої мети.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.