Cisco, мережна академія

Linux LPI по SQL



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми пропонуємо покращений курс системне адміністрування Linux Київ по SQL, який дозволить всього за кілька тижнів вивчити основи цієї мови програмування. Ви отримаєте повний обсяг знань, необхідних для роботи.

Основна мета

Наш курси Linux для початківців Київ розрахований не тільки на новачків, які хочуть побудувати кар'єру в ІТ, а й для практикуючих системних адміністраторів і програмістів. Проста подача складного матеріалу і безліч докладних прикладів допоможуть вам навчитися відмінно розбиратися в найважчих темах. Ми пропонуємо якісне дистанційне навчання з практичними завданнями.

Програма курсу

Своїм учням Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Києві дає відмінний шанс швидко освоїти прибуткову, актуальну і затребувану професію. Зокрема, знання мови програмування SQL необхідно програмістам, системним адміністраторам і навіть мережевим інженерам, які працюють з базами даних. Але не обов'язково вчити його кілька років! Ми допоможемо вам отримати необхідні знання в короткі терміни.

При вивченні SQL ми розглянемо такі питання:

  • основна термінологія баз даних;
  • як побудувати запит в SQL;
  • як побудувати під-запит в SQL;
  • що таке сортування та угруповання.

Також ви навчитеся самостійно створювати базу даних, налаштовувати її та управляти її функціоналом. На практичному занятті ви створите базу даних і зможете отримати коментар від нашого кваліфікованого викладача. Також ми задаємо домашні завдання, які допомагають легше засвоювати великий обсяг матеріалу.

Додаткова інформація

Кожен фахівець курс Linux Київ повинен закінчити відповідне навчання, щоб мати можливість розширювати свої професійні навички і претендувати на більш високі посади. Після нашого навчання ви зможете отримати міжнародний сертифікат, який відкриває двері в найпрестижніші компанії по всьому світу. Не пропустіть можливість стати затребуваним і успішним фахівцем всього за кілька місяців.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.