Cisco, мережна академія

Linux LPI про монтування файлової системи



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Високоякісні курси системного адміністратора Linux Харків дозволять вам в максимально короткі терміни отримати найбільш повну інформацію про те, що з себе представляє монтування файлової системи і яку роль цей процес відіграє у взаємодії вінчестера і ОС. У нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові пропонує якісні, цікаві та актуальні навчальні матеріали, які дозволять вам отримати відмінну теоретичну підготовку. Ці знання необхідні як для роботи, так і для проходження іспитів і отримання міжнародних сертифікатів. Але у нас також є і практика! Заняття, що дозволяють освоїти всі необхідні навички.

Програма курсу

Сам Linux курс лекцій Харків розрахований на вивчення протягом декількох місяців. Але ви завжди зможете поєднувати подібну навчання з роботою або іншою діяльністю, так як вона вимагає всього півтори години в день. Причому цього часу вистачить як для перегляду кількох лекцій в тиждень, так і виконання завдань, і читання навчальних посібників.

Найближче заняття розповімо вам про те:

  • що таке команда mount;
  • навіщо потрібна команда umount;
  • для чого використовують команду df;
  • що таке команди fdisk, mkfs, blkid;
  • як відбувається монтування розділу підкачки.

Також ви завжди можете задати свої питання нашим кваліфікованим викладачам, які готові допомогти кожному учневі. Ми дамо вам можливість займатися в групі і спілкуватися зі своїми однодумцями. Багато наших учнів об'єднали свої сили і навіть відкрили ряд прибуткових стартапів. Ви можете приєднатися до числа успішних фахівців, просто приділивши навчання зовсім небагато часу в день!

Додаткова інформація

Новачкам ми пропонуємо пройти основи Linux курси Харків, який дозволяє зрозуміти, що з себе представляє ОС, її різновиди і типи. Також ви зможете переконатися, що вибрали правильну професію і готові займатися системним адмініструванням. Але якщо сумніви будуть сильні, то ми раді вам запропонувати ще безліч цікавих професій і можливостей в сфері ІТ.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.