Cisco, мережна академія

Linux LPI про настройку розкладу завдань



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Нові курси по технології Linux Харків розкажуть про те, як просто використовувати планувальник завдань і як саме слід його налаштовувати. За допомогою Cron ви зможете істотно поліпшити свою продуктивність, а також передати комп'ютер з Linux в руки недосвідченого користувача. А ще у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено!

Основна мета

Хочете пройти Linux курс молодого бійця Харків і отримати якісну освіту в максимально короткі терміни? Ми раді будемо допомогти вам з цим. Досить просто заповнити заявку і отримати консультацію від нашого фахівця. Всього кілька хвилин відділяють вас від отримання найактуальніших і цікавих знань!

Програма курсу

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові допомогла навчитися кільком тисячам фахівців. Також ми посприяли їх працевлаштування в великі міжнародні компанії. Якщо ви ще не знаєте, в якій сфері застосувати свої таланти, то ми пропонуємо вам перевірити себе в області інформаційних технологій. Скоро на світі не залишиться людини, який не працював би за комп'ютером. Майбутнє вже настало, і тільки вам вирішувати, чи станете ви його активним учасником або залишитеся спостерігачем.

На найближчому занятті викладач готовий буде відповісти на наступні питання:

  • що таке планувальник завдань Cron;
  • як здійснити настройку Cron для користувачів;
  • як впровадити контроль доступу в Cron;
  • для чого потрібні команди at і batch.

Також ви можете задати власні і отримати допомогу фахівця з величезним досвідом. Ми допоможемо вам не тільки дізнатися нове, але і заповнити прогалини в уже наявних знаннях, щоб максимально поліпшити ваш професійний рівень і стати фахівцем високого класу.

Додаткова інформація

Кожен фахівець основи Linux оновлений курс Харків може ще більше підвищити свій рівень, адже межі для професійного зростання не існує. Особливо в такій активно розвивається області, як інформаційні технології. Але тільки від вас залежить, наскільки збільшиться ваш заробіток, і чи зможете ви отримати нові знання. Почніть вдосконалювати своє життя прямо зараз!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.