Cisco, мережна академія

Linux LPI про установку дискових квот



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

У нас ви можете пройти корисний курс системне адміністрування Linux Львів, допомагає молодим фахівцям розширити свої знання і стати справжніми професіоналами. Ми розповімо вам про всі особливості дискових квот і встановлення параметрів. І у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Так як Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові завжди прагне стати краще, ніж вже є, ми постійно актуалізуємо нашу навчальну програму і удосконалюємо сам навчальний процес. Подібні нововведення дозволяють нашим учням завжди отримувати тільки найактуальніші знання і завжди бути на крок попереду. Ми раді допомогти кожному перетворитися з любителя на справжнього експерта і професіонала з високою заробітною платою.

Програма курсу

Оскільки технічно пропоновані нами курси Linux для початківців Львів, є вступної програмою, найбільше він підійде для новачків охочих ознайомитися з новою сферою діяльності і знайти застосування своїм талантам. Але у нас також є різні програми для вже відбулися фахівців, робить вдосконалити свої знання та отримати вузькоспеціалізовані навички. Ми зможемо підготувати для вас навчальну програму в залежності від ваших уподобань і кінцевих цілей.

В процесі розгляду питання про квоти і їх призначення, наш інструктор дасть відповіді на такі питання:

  • для чого потрібні квоти;
  • які є типи квот;
  • як модифікувати файлfstab для квот;
  • як створити базу даних квот;
  • як вмикати та вимикати квоти.

Якщо ж вам буде цікаво розібратися в темі більш глибоко, то ви завжди зможете задати додаткові питання нашим інструкторам під час проведення онлайн-лекції. Теоретичні відомості ви отримаєте з навчальних матеріалів, до яких ми відкриваємо доступ всім своїм учням. Ну а для того, щоб перевірити себе і зрозуміти, наскільки добре ви засвоїли новий матеріал, ми розробили спеціальне тестування, а також завдання для практичного вирішення. Робити їх можна як індивідуально, так і в кооперації з іншими учнями.

Додаткова інформація

Кожен фахівець курс Linux Львів, який навчався у нас і здав підсумковий іспит, вже працює в престижній компанії і отримує високу зарплату. А все тому, що ми не тільки відповідаємо за високий рівень надаваних нами знань, а й допомагаємо нашим випускникам працевлаштуватися. Адже знання необхідно застосовувати на практиці. Деякі наші студенти знаходять роботу ще в процесі навчання, а потім поступово підвищують свою кваліфікацію. Ви можете приєднатися до них в будь-який момент!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.