Cisco, мережна академія

Linux LPI про усунення неполадок в мережах



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Здебільшого курси Linux відгуки Львів розраховані на тривалий період навчання і вимагають великої кількості часу для освоєння матеріалу. Ми ж пішли іншим шляхом! Ми не хочемо, щоб ви присвячували навчанні весь час, який можна витратити на куди більш приємні заняття. Всього півтори години навчання в день допоможуть вам стати професіоналом. І, так, у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові спеціалізується на наданні якісної освіти для всіх, хто хоче спробувати свої сили в сфері інформаційних технологій і розширити власні горизонти. Ми допомагаємо не просто отримати спеціальність, а й відразу ж почати в ній заробляти істотні суми. Адже саме наші випускники цінуються роботодавцями по всьому світу!

Програма курсу

Якісне Linux навчання курси Львів допоможе вам отримати найбільш актуальні відомості про мережеві технології і заповнити прогалини в знаннях. Адже далеко не всі системні адміністратори приділяють достатню кількість часу питання вивчення мережевих технологій, їх неполадок і виявлення проблем. А тим часом саме ці знання дозволяють зробити з гарного фахівця справжнього професіонала, якому будуть раді в будь-якій великій компанії.

Відвідавши нашу онлайн-лекцію і познайомившись з нашим інструктором, ви дізнаєтеся:

  • що таке мережеві технології в Linux;
  • для чого потрібна команда netstat;
  • який буває конфігурація мережевих інтерфейсів;
  • як запускати, встановлювати і видаляти мережеві інтерфейси;
  • як підключати мережеве обладнання.

Також у вас буде відмінна можливість познайомитися з іншими членами групи, робити спільні практичні завдання і вирішувати нестандартні завдання. Ну а наші куратори допоможуть вам впоратися з усіма завданнями і навіть знайти мотивацію, необхідну для продовження подальшого навчання і вдосконалення своїх навичок. Адже ви заслуговуєте бути кращим з кращих!

Додаткова інформація

Для ознайомлення з нашою авторською методикою викладання, ви можете завантажити курс адміністратор Linux Львів, де ми детально розповідаємо як про саму професію, так і про її найбільш цікавих і складних особливості. Ви зможете зрозуміти, наскільки реально заробляти багато грошей, займаючись цікавою і перспективною справою. Приєднуйся до нас!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.