Бариста



  • 4 000 грн за курс

Про курс

Ми пропонуємо Вам розпочати свій професійний шлях разом із нами та записатися на курси бариста у Дніпрі. Майстерно володіти кавомашиною, освоїти безліч кавових блендів і секрети варіння ароматної кави - це просто, достатньо пройти навчання в школі бариста Magistr Coffee.

Наша команда пропонує Вам вибрати один з кількох варіантів навчання: загальний базовий або професійний курси для бариста, курс з відкриття кав'ярні (для власників бізнесу) та лате-арт. Навчання спрямоване на розвиток головних навичок та вмінь, необхідних кожному професійному бариста. Завдяки проходженню курсу в нашій школі, навіть новачок зможе легко освоїти техніку приготування справжнього еспресо та капучино на досить високому рівні. Кожен учень може самостійно вибрати відповідний курс навчання, орієнтуючись на цілі або прислухатись до рекомендацій викладача школи.

Навчальний план наших курсів бариста дозволяє опанувати кавове мистецтво за короткий термін. Головне, що потрібно від учнів – це натхнення та пристрасть до кави. Під час навчання Ви матимете можливість познайомитись з історією найпопулярнішого напою, його видами та класифікаціями, способами приготування та обробки кавового зерна, а також з базовою історією поширення напою по всьому світу. Наш викладач навчить Вас усім тонкощам професії, розповість про правила поводження з кавомашиною та іншим інвентарем, а також поділиться знаннями про основи кавового бізнесу. Крім цього, Ви неодмінно навчитесь правильно подавати каву гостям Вашого закладу та закріпите усі отримані знання на практиці.

Тривалість кожного курсу 2 дні. Ціна лише 4000 грн за групове заняття.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.