Літній табір у Болгарії



  • 26 700 грн

Про курс

Цього літа наш табір BabyLand  радий  запропонувати вашій дитині відпочинок  у сонячній  Болгарії. 

Програма табору допоможе  вашій дитині розвинутися в багатьох аспектах. Основні завдання програми - це можливість для дитини стати впевненішою в собі і своїх силах, навчитися досягати поставлених цілей, креативно мислити, розвинути свій творчий потенціал, знайти друзів та однодумців,   відмінно відпочити.

Ми знаємо, що Ваша дитина унікальна, і саме тому турботу про неї візьмуть в свої ласкаві руки фахівці високого рівня, які вміють знайти спільну мову з будь-якою дитиною. З Вашою дитиною будуть працювати талановиті, позитивні вожаті з повною віддачею справі та майстри свого діла. 

Наші квести, активні та спортивні ігри, zumba, вечірки та інші розважальні напрямки табору  допоможуть Вашій дитині отримати нові знання, навчать критично мислити,    вирішувати разні задачі та  працювати в команді!

Приєднуйтеся до нашого табору в Болгарії і дозвольте своїй дитині знайти нові можливості для розвитку та відпочинку!

Наш табір розташований  на території готелю Kokiche  в місті Сонячний Берег на узбережжі Чорного моря, в зеленому та екологічно чистому районі. Його розташування ідеально підходить для відпочинку з дітьми, оскільки він знаходиться всього за 10 хвилин ходьби від моря. Це означає, що ваша дитина  зможе швидко дістатися до пляжу та насолоджуватися морським відпочинком, не втрачаючи часу на довгі переходи або поїздки на транспорті.

Проживання дітей забезпечується в зручних та комфортних кімнатах, де вони зможуть відпочити та насолодитись чудовим відпочинком у колі друзів. У нас є різноманітні варіанти номерів: від затишних 3-місних до просторих 5-місних номерів.

Кожна кімната має все необхідне для комфортного проживання: зручні односпальні ліжка, власну ванну кімнату, кондиціонер, доступ до ТВ та Інтернету.

Також, наші відпочивальники зможуть насолоджуватись свіжим повітрям та красою природи, використовуючи терасу в кожній кімнаті.

Харчування дітей за шведською лінією три рази на день. 

Ми прагнемо зробити проживання в нашому таборі якомога зручнішим та комфортнішим для кожної дитини, щоб вони зберегли тільки найяскравіші спогади про наш літній табір та відчували себе як вдома.

Трансфер організований з супроводом співробітників табору з виїздом із України та Польщі.

Зміни на 2023 рік:

  • 1 зміна 28 червня - 12 липня         виїзд з України
  • 2 зміна 10 липня-24 липня             виїзд з України та Польщі
  • 3 зміна 23 липня- 6 серпня            виїзд з України

Більш детально можна ознайомитись на нашій сторінці інстаграм

  • https://instagram.com/babylandcamp?igshid=ZjE2NGZiNDQ=

Або з нашої презентації 

  • https://drive.google.com/file/d/17ckMWDcbJMFPEW2bK2mO4KmCdZCYwwQj/view
  • https://drive.google.com/file/d/1-xQ32hPvdVqqh87o97taaEPhl5MaEefw/view
Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.