Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Розробка програмного забезпечення



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Хочете стати розробником програмного забезпечення, не виходячи з дому? DevOps / DevNet курси Cisco Київ дозволять вам отримати цю професію. Більш того, ви зможете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України дистанційно. А ще у нас є безліч бонусів для кожного учня, що приєднується.

Основна мета

З кожним роком сфера розробки програмного забезпечення розвивається все стрімкіше. І тому ми хочемо вам представити новий DevNet / DevOps завантажити курс Київ, який допомагає отримати цінні знання. З ним у вас з'явиться реальний шанс змінити своє життя і влаштуватися на роботу до великої світової компанії. Звідки ми це знаємо? Тому що багато наших учні вже там працюють!

Програма курсу

Ви знаєте, що зараз дуже поширені курси DevOps / DevNet інженер Київ? А все тому, що сфера розробки програмного забезпечення розвивається щодня. І якщо раніше програмісти вчилися по кілька років, щоб отримати всі необхідні знання, то тепер достатньо кількох тижнів. Справа в тому, що у сфері розробки існує величезна кількість підрозділів. Це може бути не тільки створення складних програм для запуску космічних кораблів у космос, а й банального калькулятора для підрахунку калорій у вашому смартфоні.

Попит на програми не падав, а тільки зростав з моменту створення перших комп'ютерів. Тому ця професія буде затребувана завжди. І, що найцікавіше, навіть якщо ви почнете зі створення мобільних додатків, то в результаті можете дістатися і до офісів NASA. Головне, впевнено йти до своєї мети і не нехтувати навчанням.

Ну а ми зі свого боку будемо раді розповісти вам про те, які перспективи перед вами відкриває розробка ПЗ. Ба більше, у нас ви дізнаєтесь про те, чим відрізняються моделі розробки ПЗ. Ви знали, що їх існує аж сім? Головними вважаються наступні:

  • ітераційна модель;
  • спіральна модель;
  • інкрементна модель;
  • каскадна модель.

Якщо ви почнете навчання у нас, то зможете не просто дізнатися все про ці моделі. Ми допоможемо вам на практиці зрозуміти, чим одна відрізняється від іншої. А також дізнатися про всі їхні переваги.

Додаткова інформація

Зараз Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Києві є одним з найбільших онлайн-університетів сфери ІТ в Києві. Ми допомагаємо студентам з усіх куточків світу стати затребуваними фахівцями в інформаційних технологіях. Приєднуйтесь до нас і починайте вже зараз рухатися на шляху до свого кращого майбутнього. Ми будемо раді бачити вас в наших рядах!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.