Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Розуміння форматів даних



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Хочете навчитися аналізувати дані за допомогою Python? Нові DevOps / DevNet дистанційні курси підвищення кваліфікації Харків допоможуть вам навчитися використовувати для цього найновіші і корисні інструменти. Наші інструктори розкажуть про всі особливості аналізу даних. Більш того, ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна ціль

А ви вже знаєте, що у нас стартують нові DevOps / DevNet онлайн курси Cisco Харків? Вони познайомлять вас з мовою програмування Python і допоможуть отримати професію фахівця з програмованим мереж і систем. Це справжній прорив в області інформаційних технологій! Приєднуйтесь до провідних світових айтішникам!

Програма курсу

Наш новий курс готує експертів в області програмованих мереж і систем. В першу чергу ми допомагаємо вивчити область аналітики даних. Адже зараз Python є основною мовою програмування, який допомагає проводити аналітику будь-яких форматів. Власне, це стало можливо за рахунок гнучкості і простоти самого мови.

Зараз аналітика застосовується практично у всіх сферах. Більшість великих компаній використовують її для вирішення різних питань. Зокрема, найбільш часто Python використовують в:

  • наукових дослідженнях;
  • конструкторських проектах;
  • створенні штучного інтелекту;
  • машинному навчанні;
  • створення програм.

Якщо ви пройдете курси Cisco DevOps / DevNet Харків, то навчитеся використовувати аналітику на Python для вирішення різних завдань. Більш того, ми допоможемо вам отримати і багато інших навички. В результаті ви зможете стати експертом в одній з найбільш затребуваних і високооплачуваних галузей інформаційних технологій.

Щоб зрозуміти, наскільки галузь DevOps / DevNet вам підходить, можете відвідати наші безкоштовні заходи. Там ми розповідаємо про те, чим саме займається фахівець з програмованим мереж і систем. Також ви зможете зрозуміти, наскільки така професія цікава саме вам. Більш того, там же ви зможете отримати інформацію і про інші професії в ІТ. Напевно якась із них підійде для реалізації всіх ваших талантів.

Додаткова інформація

Важливо відзначити, що Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові допомагає кожному знайти своє місце в ІТ. Навіть якщо у вас немає ніяких знань і досвіду, але ви хотіли б їх отримати, ми будемо раді підтримати вас. Наші спеціальні авторські програми розраховані на різний рівень знань студентів. Головне, щоб у вас було бажання рухатися вперед і вивчати нове. А з рештою ми допоможемо!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.